Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miért akarta el...

Orbán Viktor miért akarta el enni a táblát hadhazytol?

Figyelt kérdés

Független vagyok mielőtt valaki kotozkodne.

Orbán helyében figyelembe sem vettem vna azt a táblát akár igazság van rajta akár hazugság.

2019. okt. 22. 21:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Én kíváncsi vagyok hogy van-e hasonló munkahely mint az országgyűlés, ahol 4 év határozott idejű munkaszerződést kapsz és gyakorlatilag azt csinálsz amit akarsz soha nem rúgnak ki. Az se baj ha nem mész be dolgozni gyakran és az se baj ha soha nem szólalsz fel ráadásul a saját fizetésed emeléséről te szavazhatsz. Aki tud ilyen munkahelyről, kérem írjon! Nekem az lenne a fontos hogy én szavazzak arról, hogy kapjak-e fizetésemelést.
2019. okt. 22. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
# ki hadonászott, hol? Hadházy csak simán tartott egy táblát. Ki az aki hadonászott?
2019. okt. 22. 23:49
 13/14 anonim ***** válasza:
28%

Azt is el akarta lopni. Nem sikerült.

Mi lett belőle? Trikolorokkal takarták a lopást. Ez a szimbolikus jelenet mindent elmond a Nerről

Lop és nemzetinek állítja be

2019. okt. 23. 00:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok mikor fogja valaki feljelenteni - a nemzeti jelképek meggyalázásáért - azt a nyaloncot, aki másnak a szennyesét akarta takargatni a magyar zászlóval!
2019. okt. 23. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!