Orbán Viktor miért akarta el enni a táblát hadhazytol?
Független vagyok mielőtt valaki kotozkodne.
Orbán helyében figyelembe sem vettem vna azt a táblát akár igazság van rajta akár hazugság.
Orbán és a pártja mostanság rendhagyó dolgokat tesz. Egyrészt Orbán nem látogatta végig a városokat a választás során, az értékelőt hagyománytörően zárt körökben tartották, visszakozott Karácsonnyal kapcsolatban stb. most csak ennyi jutott eszembe, de talán ennyi is elég. A törökök mellett való kiállásban is szinte egyedül van Európában, lehet onnan is kapott egy-két kellemetlen telefonhívást.
Szóval az én véleményem az, hogy stresszes volt és egy pillanatra az idegesség győzött a meggondoltság helyett, ezért ragadta meg a táblát. Mindenesetre ez a tettlegesség nem jellemző rá.
Mert,mondjuk ki,a fidesz lassan kezd megbukni.ez van.
Amit előttem leírtak még a külső,belső elszigetelődés miatt is.
A kórházak összedőlnek,a sok c.tipusú szavazó meg szétlop mindent.
Mert bolond!
Egy igazi, normális demokrata nyugodtan eltűri, ha valaki nem ért vele egyet, és ennek hangot is ad! Legfeljebb vitatkozik.
De hát Orbán a büdös életben nem volt demokrata pláne meg nem volt normális.
Nem is mer vitatkozni senkivel.
" Orbán Viktor miért akarta el enni a táblát hadhazytol? "
Nem tudom biztos éhes volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!