Orbán Viktor elmondta már a véleményét a Borkai
ügyről?
Nem, szerintem még mindig kamillázik hogy a düddő győriek tényleg megválasztották ezek után.
2019. okt. 14. 15:35
2/15 A kérdező kommentje:
Fel van adva a lecke a miniszterelnök úrnak, az már biztos.
Szerintem most az egyszer bánja, hogy az ő csicskája nyert és nem az ellenzék. :D
2019. okt. 14. 15:48
ja valószínűleg buktára számított és akkor meg tudta volna dádázni, de így csak az ő kutyája maradt..
2019. okt. 14. 15:52
Még dolgoznak a kopasz nagydarab munkatársai a további terhelő bizonyítékok beszerzésén az ördög ügyvédjétől a kihallgatóban, addig a beszédírók és tanácsadók nem tudják megszövegezni a pontos választ. :)
2019. okt. 14. 15:55
6/15 A kérdező kommentje:
Az ellenzék újra akarja számoltatni a szavazatokat, mert dupla annyi a rontott, mint ami a különbség a kur...apecér javára.
Amúgy tökmindegy mi lesz az eredmény, de minden perc, amíg Borkai neve felszínen van, árt a Fidesznek, és ez király 😆
Ezek után mi mást mondhatna: "tiszteletben tartom a választók akaratát"... magyarul: ha nektek ez kell b+ akkor legyen.. :P
2019. okt. 14. 16:10
8/15 A kérdező kommentje:
7:
Az odáig rendjében van, de magáról az esetről meg ettől a véleményét el kell mondania, azt nem ússza meg.
Szerintem is az lesz a véleménye, ha a választók többsége ennek ellenére is meg választotta, akkor hiába ítéli el amit csinált, tiszteletben tartja a választók döntését.
2019. okt. 14. 16:20
Teljesen biztos vagyok benne hogy vele is történt már ilyen csak gondoskodott róla hogy ne készüljön videó
2019. okt. 14. 16:20
Kapcsolódó kérdések: