Vajon mekkora lehet a kormánypárt tényleges támogatottsága?
Legyünk őszinték!
Mint a 2018-as választásokkor, úgy most is több 10.000 külföldi buszoztatásával, nyílt szavazás megvalósításával, és szavazat-vásárlással trükközött a fidesz.
ENNEK ELLENÉRE IGEN CSÚNYÁN BUKTAK!
Lehet hogy tényleg az a helyzet amit én már régóta sejtek? Hogy a fidesznek és kormányának a "valódi" Magyarok között alig van támogatottsága?
Sajnos a matek az matek. Abban nincs "nézőpont kérdése"!
Én nem a leadott szavazatok megoszlásának módjáról beszélek, hanem az eredetükről!
A te példád szerinti 35%-ból mennyi volt külhoni, és pénzért-krumpliért megvett amit az irodában bizonyítania is kellett, a szavazólap megmutatásával?
Megismétlem a kérdésem első mondatát:
LEGYÜNK ŐSZINTÉK!
" de megcsinálja és a végén nem ez a lényeg?"
Nem csinálta meg.
EZ A LÉNYEG!
#4-nek:
Ez a becslésed igen durva!
Azt akarod mondani, hogy alig erősebb mint a DK?
(Ezt egyébként én is így gondolom)
Ezt a becslést egy interjúban olvastam, Kéri László valakivel együtt adott interjút. Ha belegondolunk végül is mekkora az a réteg durván akiknek az egykulcsos adó és hasonlók segítségével valóban az istene lett a Fidesz, ebből levonjuk azokat akiknek ennek ellenére is vannak erkölcsei de ugyanakkor hozzáadjuk a Fidesz holdudvart, kb. ki is jön! A többit, főleg a kistelepülések lakosságát teljes mértékben uralni tudja a Fidesz a helyi kiskirályai terrorja segítségével. Plusz egy kis külföldi szavazat, kis krumpli, kis szavazócédulás csalás, szerverleállás és stimmel az eredmény.
Erre a szörnyen kicsike valódi támogatottságra pedig annyi minden mutat ha belegondolunk. Miért kell minden Orbán beszédre külföldről szállítani a tapsolókat ekkora támogatottság és bázis ellenére? Miért nulla a nézettsége a TV-iknek, miért nincs olvasottsága az újságjaiknak? Miért küldik vissza annyira kevesen a nemzeti konzultációikat, hogy hazudgálni kell róla? Miért nem hemzsegnek a környezetünkben a fideszesek ha többen vannak, mint az ellenzékiek? Nem, ők csak a választások eredményeiben jelennek meg ekkora számban és sehol máshol! Ez pedig autoriter rendszerekre, diktatúrák elcsalt választásaira jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!