Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ennyire baj a fideszes...

Tényleg ennyire baj a fideszeseknek a tegnap esti választás?

Figyelt kérdés
Van egy nagy fideszes ismerősöm aki minden békememeten ott volt. Ma találkoztam vele és szó szerint sírt hogy mi lesz velünk..
2019. okt. 14. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
A németek a 6. hadsereg elvesztése után voltak ilyenek.
2019. okt. 14. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy nagy pofára esés lett nekik.9
2019. okt. 14. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Összességében nyert a fidesz a látogatottságának megfelelően, de Budapest nagy veszteség nekik
2019. okt. 14. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert hozzászoktak, és perste hofy sírt, még Orbán us sírt, nezd csak meg a Tarlos mellett amikor Tarlós bejelentette a vereséget, Orbán kisírt szemnel állt mellette
2019. okt. 14. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Az ellenzék által átvett városokban, kibukhatnak csontvázak, mutyik. Amik a dicső fideszre rossz fényt vethet.
2019. okt. 14. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok fideszes, de budapestiként és cc 28 éve zuglóiként nekem is az volt az első reakcióm, hogy úristen mi lesz velünk...
2019. okt. 14. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Fidesz ellenzőként nekem is fura ez a nagy változás. Kíváncsi vagyok mit kezd majd az ellenzék a helyzettel, remélem nem szerencsétlenkedik el. Félek, hogy csak a választásig állt össze ez a nagy egység, aztán majd kiderülnek esetleges konfliktusok.
2019. okt. 14. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez óriási tökön rúgás volt nekik, a legelső szegek a koporsóban. Miért?

Mert most sok nagyobb város esetében két választásuk van:

1. Tökön rúgják magukat, beismerve a hazugságukat, miszerint az "ellenzéki" városok nem fognak annyi pénzt kapni, így a legközelebbi választásokon már nem süthettik el ezt a főkampánynak (mindenhol ez ment, hogyha nem a Fideszes jelölt nyer, az a város, település nem kap pénztÖ.

2. Tényleg meglépik ezt, de akkor megint vissza fele sül el és a Fidesz ellen hergelik a népet.

Na, ezért olyan fájó a vereség a Fidesznek.

2019. okt. 14. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!