Nem fogok elmenni szavazni vasárnap és egyébként sem voltam soha életemben és nem is szeretnék, ismerőseim közül viszont néhányan azt mondták rám hogy felelőtlen vagyok, lehet hogy igazuk van? 29F
Én sem megyek el szavazni, mert igazából tök mindegy, hogy melyik majom keres 100 millió forintot évente közpénzen csalással. Eddig egyetlen egy politikustól sem láttam, hogy önzetlenül csak a feladatának élne, hogy a közembernek, akiket képviselnie kellene, jobb legyen!
Az utóbbi időkben (a pálfordulásig) a Jobbikra szavaztam, de sajnos ők is bebizonyították, hogy kutyából nem lesz lókolbász!
Igazuk van. Szavazni nagyon sokak által kiharcolt jog és egy értelmes ember kötelessége is egyben. MAGAD iránti és a CSALÁDOD iránti kötelesség.
Mert most ugye "megkérdeznek", hogy mi a véleményed, ki vezesse a településedet / megyédet a következő években. Jó-e a jelenlegi, vagy legyen más? Ha más, akkor ki? Ehhez nem kell elmerülni a "politikai fertőben", de egy értelmes ember kell, hogy véleményt tudjon mondani erről!
Nálunk (30 ezres város) 3 lehetőség van:
- jelenlegi Fidesz-vezetés (több ciklus óta) - de nem tetszik, ahogy működik a város
- civil szervezet (igazából jobbikos), de sosem hallottam még róluk
- másik civil szervezet (van benne mindenféle, ahogy látszik, tényleg pártfüggetlen), és régóta ismertek a városban
Na most a jelenlegi vezetést ismerem, a két civil szervezetre kb. fél-egy órába telt rákeresni egy este a neten. Szerintem ennyi időráfordítás elvárható egy felnőtt embertől annak érdekében, hogy kialakuljon benne egy álláspont. Ehhez nem kellett semmilyen aktuális politikai hírt / kampányszöveget stb. olvasgatni - az ilyesmi számomra úgyis hiteltelen, inkább a jelölő szervezetek háttere, múltja, eddigi tevékenysége és a tagjainak az önéletrajzai/rövid bemutatkozása alapján döntöttem. Ezek a szervezetek honlapján fenn voltak, egy helyen.
Amíg nem vezetik be a török választási rendszert, addig simán otthon maradhatsz, büntetést nem kapsz emiatt.
Egyébként én szívesen döntök a te jövődről is, bízd csak rám. Hajrá Fidesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!