Igaz hogy Győrben most vasárnap fog eldőlni Magyarország sorsa a következő 30 évre?
borkai kicsibe ugyan az mint a pártja nagyba, lop, csal, hazudik, és totál korrupt.
Ha ezt jónak látjátok akkor nagyon h-ü-j-é-k vagytok.
Kerlek szepen: Gyorben kozos ellenzeki jeloltek vannak. Erre a 4 db jobbikos (kozos ellenzeki tamogatassal indulo) jelolt az utolso utani pillanatban visszalepett. Celjuk egyertelmuen a Fidesz erositese volt, a gyori alapszervezetet mar fel is oszlatta a Jobbik orszagos vezetese. Ezzel 4 valasztokorzetben az ellenzeknek nem is lesz jeloltje, mert mar lezarultak a jeloltallitasok.
Valoszinuleg kilora megvettek oket Borkaiek, hogy jobb eselyeik legyenek.
Amugy NEM A POLGARMESTER SZEMELYE A LENYEG!!!!
Ha az onkormanyzati testuletben fideszes tobbseg van, akkor egy mas partallasu vagy civil polgarmestert teljesen el tudnak lehetetleniteni.
Nem a polgarmester iranyitja a telepulest, hanem az onkorm. testulet, vagyis akik ott tobbsegben vannak!
Szerintem ez annyira nem fogja megrendíteni, hogy Borkai veszítsen.
A Fideszeseknek csak maximum a szexbotrány megy át (ha egyáltalán eljut hozzuk) amit betudnak majd annak, hogy egy egészséges heteroszexuális férfi.
A Fidesznek már egy ilyen botrány nem annyira tud ártani, mert a szavazóik szemellenzőt hordanak, majd betudják annak hogy csak le akarják járatni, hogy aztán migránsokat telepíthessenek be.
4:
Teljesen mindegy, hogy mit tud tenni egy ellenzéki polgármester, ennek szimbolikus jelentősége van, ha vasárnap Borkait választják meg Győrben, az arra jelent teljesen nyílt felhatalmazást, hogy a választópolgárok pénzéből k.rvázzon. Számonkérhetősét eddig sem volt, eddig is sejthette bárki, hogy mik folynak, egy ilyen szavazat viszont teljes egyetértést jelent a korrupcióval, ennél egyértelműbb választási lehetősége még soha nem volt választóknak.
Hasonló véleményen vagyok én is.
Győri vagyok és ,ha ezek után a botrányok után Borkai nyer, az a város szégyene lesz és egyben az országé is.
Akkor azzal végérvényesen bebizonyosodik,hogyha Fideszes politikus vagy semminek sincs következménye ebben az országban.
Gulyas persze hazudik, mert a kormany altal uralt kozmediaban csak toredeke jelent meg annak, mint amirol a blog irt. Kivancsi lennek, ha a hiradoban premier planban leadtak volna azt a gruppenes videot, meg kielemeztek volna, hogy ki, milyen korrupcios disznosagokkal gyanusithato, meg a kabitoszert jobban emlegettek volna, akkor is ugyanezt mondana-e.
Az teny, hogy Borkai eltunt a kampany utolso heteben, ami nyilvan a botrany kovetkezmenye. A tobbi fideszes kepviselojelolt FB-oldalan azota nem posztol Borkaival kozos kepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!