Orbán miért akarja, hogy Európát és benne hazánkat elárasszák a menekültek?
Nem tudom. Én sem értettem most a Miniszterelnök urat. megvétóztuk, hogy a török agressziót az EU elitéje. csak másodszorra tudták átvinni.
Szíria lerohanásával sok menekültre lehet majd számítania Európának. Nem csak a háború miatt, hanem mert eddig az EU-s egyezmény szerint Törökország fel is tartotta őket. Ebből még baj lehet. Remélem tudja mit miért csinál a Miniszterelnök Úr, sőt biztos. Nagy harcos és képzett, taktikus elme!
Ezt akarja Orbán elérni akkor?
Lehet taktikus, csak sajnos az a taktikája, hogy szándékosan segít elő egy újabb menekültválságot, hogy tovább tudja hangoztatni a migráncsos propagandát.
Szóval lehet igazad van, s ez egy taktika.
Nekem is ilyesmi jutott eszembe, ha van migráncs lehet nyomatni a migráncs propagandát, ha nincs, akkor egy idő után már eléggé ciki.
Orbán léte a rettegés-keltés!
Ha lesznek migrik, igazoltnak láttatja a rettegést és az ő hatalmát!
Mert azt ő is látja, hogy őt már csak a nemlétező migráncs-rettegés tartja hatalmon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!