Ti örülnétek ha megint egy olyan rendszerben élhetnétek mint a Kádár rendszer?
Miért, dirigál nekünk valaki x km-ről?
Arra a Zsigulira, Ladára, stb-re várhatnál 10 évet :D Meg egy telefonvonalra :D
Nem volt akkor sem mindenkinek anyagi biztonság, pláne nem jólét.
Menj el Kubába, ott is mindenki dolgozik, mert kötelező, csak éppen nincs haszna, és olyan fizetést kapnak sokan, hogy abból nem lehet megélni. Üresek a boltok polcai, alig van valami egy átlagos abc-ben.
"Kapaszkodj meg, én az átlagos fizetésemből nyáron a bolgár tengerparton voltam több napig a nyolcvanas években."
Na várj... Először azt állítottad, hogy egy álom válik valóra, ha valaki ki tud menni nyugatra. Erre hoztam példaként, hogy ne károgjál már, egy bécsi buszos vagy vonatos kirándulás azért nem az álom kategória. (De felhozhattam volna példának a fapados légitársaságokat is, amivel utazni szintén nem a cégvezetők kiváltsága).
Nem tudom hogy jön ide a bolgár tengerpart, de átlagos fizetéssel ma is el tudsz menni a bolgár tengerpartra, ha oda szeretnél menni.
"Most is egy álom válik valóra, ha"
Teljesen!4!4!!4
Igaz 20 ezerből jártam meg oda vissza Londont, de nem baj! 4!4!4!4
Erről jut eszembe, aki hiányolja azt a rendszert, annak a Vasfüggöny is hiányzik? Ugyanis a tájkép szerves részét alkotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!