Akik mocskolják Borkai Zsoltot, miért nem gondolnak a családjára?
A prostija fiatalabb mint a lánya. Hadjad már...
Én is épp 27 vagyok mint a lánya, ha ez kiderülne az apámról én megtagadnám örökre.
"Ebbe miért nem gondolnak bele a bevándorláspártiak?"
Ti érettségi előtt álló lánytól kezdve (Nagy Blanka), egészen 100 évet megélt öreg kertészekig (Bálint gazda) mindenkit, de mindenkit elküldtetek a bús p"csába, ha kicsit sem a ti ínyetekre volt a létezésük.
Tudom, hogy ez egy rohadt trollkérdés, de tényleg nem éreztek szégyent, mikor ilyen egyoldalú f"szságok kúsznak ki a szátokból?
Vicces hogy mindenki felelősségre van vonva csak Borkai nem.
Talán nem kellett volna megcsalni a feleségét egy rakat prostival es akkor nem mocskolnák.
Aha, tehát hogy ő nem volt tekintettel a családjára, mikor gruppenszexben vett részt 3 prostival, az rendben van, de az egyszeri ember szégyellje magát, mert véleményt talált mondani a viselkedéséről, értem én... Ezen logika mentén ha valaki megöl 30 embert, én meg rámondom hogy "tetves gyilkos" akkor én leszek a köcsög, mer' há' neki is van családja meg őt is anya szülte? Értem a logikád...
Továbbá kifejthetnéd hogy a búbánatban következik abból hogy elítélem egy családos ember közpénzen prostizását, az hogy bevándorláspárti vagyok. Komolyan, nagyon érdekelne hogyan sikerült ezt így levezetni. Bár erős a gyanúm, hogy ha azt mondom sárga póló van rajtam és zabpelyhet reggeliztem, nektek abból is az következik hogy bevándorláspárti vagyok. Hát, annyi bizonyos, hogy ilyen szellemi roncsok helyett még az afrikaiakkal is szívesebben laknék egy országban, azoknak is több az eszük mint a fideszes bandának.
"Bálint Györgyöt ne hasonlítsuk Nagy Blankához! Nem egy szinten van a kettő"
Felállítottam egy koron alapuló spektrumot, amin belül minden féle-fajta-szagú-vallású-nézetű-érdemű és cselekvő embert érzékeltetni akartam. Bocs, hogy nem sikerült megértened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!