Miért mocskolják be Borkai nevét?
Nem, nem magánügye. Egy olyan ember, aki megcsalja a feleségét, a szemébe hazudik, valamint sorozatosan megszegi az elveket amik nevében politizál nem való egy város vezetésére. Ha valakiről tudjuk hogy a feleségének hazudik, miért lenne becsületes másokkal, pl a választókkal?
Egy ilyen embertől egy használt autót nem vennék, nemhogy rábízzak egy várost.
Egyrészt ő van a felvételeken.
Másrészt meg tök mindegy, hogy kiről van szó, de ha köztiszteletben álló személyről beszélünk, akkor igencsak visszás, ha közerkölcsöt nem tűrő tevékenységeket tesz.
Élvezi az életet? Oké, ha csak ennyiről van szó, akkor miért nem vállalja fel, hogy igen, több prostituálttal folytattam egy orgiát egy hajón és kész. Nyilván ő is tudja, hogy ez napjainkban mégha nem is illegális, nem épp a legelfogadottabb tevékenység :D
XDDDD
Ki mocskolja őt be? Bemocskolta ő saját magát.
"élvezni próbálja az életet? Magánügye." - persze, meg az is biztos a magánügye, hogy fejenként másfél millió forintot adott a 3 ribizlinek, plusz gondolom a yacht bérlése se két fillér volt, ahogy a kábszer se. Enyhénszólva valószínű hogy adófizetői pénzeken szórakozott ilyen jól, az is a magánügye igaz?
Hát az milyen, hogy a nagyon nemzethy keresztyén értékeket valló, illiberális kormánypárt tagja, akik tűzzel vassal (papíron) üldöznek mindenféle "aberrációt" (melegek, liberálisok), de azért a házas, többgyerekes, mélyen keresztény családfőnek belefér egy kis kábítószeres gruppenszex prostituáltakkal Fekete Pákóra, míg a család otthon várja az "üzleti útról", mert ez nagyon erkölcsös, nagyon keresztény dolog, igaz?
Az emberek többségét szerintem nem azzal van itt a baja, hogy félrekurt a jóember, Az tényleg a magánügye lenne, sokkal inkább az itt a gond hogy mindezt tette közpénzen, plusz míg pártja képmutató módon a keresztény értékekről papol, addig a csávó drogosan kefél két nőt akik egyik sem a felesége.
#3-aska, itt "sajnos" videófelvétel is van, szóval megbukott a fakenews-os konteód (attól mert nem nézd meg a videót attól még létezik).
Sokszor mondtam már, ti, fideszesek ne mindig magatokból induljatok ki, akik viszont ténylegesen csak gyártjátok a fakenewst orrvérzésig, nem tudom melyik párt az akinek a sajtója jogerősen vesztette százával a pereket a hazugságok miatt...
Borkai Zsolt sikeres polgármester, Győr rengeteget fejlődött alatta! Emellett köztiszteletben áll nem csak Győrben és Magyarországon, az egész világon elismerik munkásságát, sportolói nagyságát! Ne felejtsük, Szöül olimpiai bajnokáról beszélünk!
Kicsikét több tiszteletet érdemelne egy ilyen nagyszerű polgármester és olimpiai bajnok sportoló!
Az ellenzék szánalmas produkciója a hazug lejárató anyag!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!