Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mocskolják be Borkai nevét?

Miért mocskolják be Borkai nevét?

Figyelt kérdés
Ha meg ő is lett volna a felvételeken, azzal mi a probléma hogy élvezni próbálja az életet? Maganügye.
2019. okt. 7. 15:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én azért várnék szombatig, mert lesz itt olyan cucc, amit majd nem lesz idő megcáfolni. Szerdától kampánycsend, a pikáns cuccok onnantól fognak jönni szerintem.
2019. okt. 7. 16:18
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

“Törvényt nem sértett.”

Hahaha, a nap vicce.

Kampánycsend meg nincs.

2019. okt. 7. 16:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
De basszus 10-es itt nem csak a szexuális szokásokról van szó hanem hogy egy hazug ember.
2019. okt. 7. 16:55
 14/26 anonim ***** válasza:
92%

#13 Hagyd el, ilyenkor minden fideszes gyorsan elfelejti a keresztény értékeket, amiket az év többi 364 napján fújnak, és szerintük az, hogy a fideszesek rendre átverik őket, meg mást mondanak mint amit tesznek, az nem számít, magánügyük. Bezzeg ha ugyanez a videó ellenzéki politikusról kerül elő, képzelhetitek mi lenne itt, meg az origóban, TV2-n és társain...

Itt nem arról van szó, hogy azért nem szavaz az ember rá, mert lefeküdt más nőkkel, az pont engem nem érdekelne. De az hogy mindezt az én pénzemből tette, jó drágán, és mindennek tetejébe telibe szembeköpte az összes "nemzeti keresztény értéket", amiről a Fidesz vagy 5 éve mindennap papol, na az igen megemeli az ember vérnyomását.

2019. okt. 7. 17:00
 15/26 anonim ***** válasza:
14%

Nem értem hogy a liberálisokat miért zavarja, hogy ÁLLÍTÓLAG kokainozott Borkai. Amikor drogokról van szó, a liberálisok állandóan a legalizálásért kampányolnak, mert imádják a tudatmódosító szereket.

Ha egy fideszes drogozik, akkor az elítélendő.

Ha egy liberális drogozik, az jó, mert ő szabad ember.

KETTŐS MÉRCE

2019. okt. 7. 17:08
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem már egy párszor el lett magyarázva az egybites agyatoknak, hogy attól mert valaki nem szereti a Fideszt, attól MÉG NEM LESZ LIBERÁLIS. Betűzzem? Nem következik egyikből a másik. Én pl. rühellem a Fideszt, de attól még rohadtul nem vagyok liberális. Sőt, minden drogterjesztőt és használót életfogytiglanra ítélnék. Na erre mit lépsz? Meglep hogy nem csak fekete meg fehér ember van igaz?

Borkai meg nem állítólag drogozott, hanem drogozott, ott a videó. De gondolom az a keresztény értékekbe belefér. A te logikád mentén én is visszakérdeznék: ha a fideszes drogozik, az rendben van, magánügye, de ha a libsik akarnak drogozni, az bűn? Hogy is van ez? (Nem kell válaszolni.)

2019. okt. 7. 17:14
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Az is érdekes, hogy a fideszesek és KDNP-sek kiállnak mellette, nem szólítják fel lemondásra, visszalépésre, nem állítottak helyette másik jelöltet. Ez azt jelenti, hogy morálisan és erkölcsileg egy szinten vannak vele, az egész Fidesz-KDNP.

Az egészben az a fura, hogy nem esik le sok embernek, hogy az a baj, hogy amiket nekünk prédikálnak, az erkölcsi, morális fölényükről, az mind álszent hazug prédikáció. Már régen jelentősen meghaladták az öszödi beszédből kiderült visszásságokat, visszaéléseket, ez már csak egy apróság.

2019. okt. 7. 17:21
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt fideszes tisztára mosogatók! ne erölködjetek mert már borkai maga ismerte el a nagy nyilvánosság előtt hogy ő van a felvételeken. Ezt is bebuktátok.

[link]

2019. okt. 7. 17:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert megérdemli.
2019. okt. 7. 17:24
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

16.

Bocs; de hol a videó? Szerintem csak egy blogban mondták rá a drogozást, meg még valami mást is, de abban a blogban nyilvánvaló félreinformációk voltak más dolgokról.

A "drogozás" csak a blogban volt említve, nem? Vagy azóta volt valami?

2019. okt. 7. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!