Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg lehetséges azt magyarázni,...

Meg lehetséges azt magyarázni, hogy milyen valódi okból költik a diktátorok hülyeségekre a közpénzeket?

Figyelt kérdés
Nem értem. Ha már egyszer úgyis elköltik akkor miért stadionok és sihhuhhukisvasutak épülnek meg focistákak tömnek degeszre? Miért nem teljes kórházfelújítás új gépekkel meg vadiúj buszpark a tömegközlekedésnek meg teljeskörű parlagfűirtás vagy ilyenek? Nem könnyebb egy valamennyire elégedett tömeget uralni mint egy felpaprikázottat akik minden nap tüntetnek valamiért? Miért mindig arra utaznak, hogy kiakasszák az embereket, mikor egyszerűen csak másra kellene verni az amúgy is elköltendő milliárdokat? Csak én látom, hogy rettenetesen rossz stratégiát folytatnak? Ha én lennék diktátor mindent amit nem lopok el azt ilyen dolgokra költeném, hogy kussoljon a nép.
2019. okt. 6. 16:12
 1/10 anonim ***** válasza:
7%

Ha nem alázod meg rendesen a népet, akkor nem fognak tisztelni. A nép olyan, mint egy akaratgyenge nő, ha folyamatosan alázod őket, akkor istennek fognak tartani és mindent megtesznek majd azért, hogy egy kis szeretetet és figyelmet kapjanak tőled.

Vagy láttál már te olyat, hogy egy nő tisztel egy papucsot? Én még nem.

2019. okt. 6. 16:44
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

"Ha már egyszer úgyis elköltik akkor miért stadionok és sihhuhhukisvasutak épülnek meg focistákak tömnek degeszre?"

Mert a diktátornak az volt a gyerekkori álma, hogy footballsztár lesz belőle és masiniszta, nem pedig doktorbácsi vagy buszsofőr.

2019. okt. 6. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Amiért a fáraók piramisokat. Megakarja mutatni, hogy ő a legnagyobb, bármit megtehet.
2019. okt. 6. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Talán mert el tudják a népet altatni azzal, hogy "erre bizony nagyon szükség van, a te érdekedből tesszük ezt".
2019. okt. 6. 19:43
 5/10 Alex Fly ***** válasza:
60%
Persze. Következmények nélkül megtehetik. Ez nem elég indok?
2019. okt. 7. 10:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok egyetérteni ezekkel az indokokkal, ehhez az kellene, hogy a diktátorok ténylegesen hibbantak legyenek, de tényleg ilyen kakukkkakukk szintű hülyék. Valljuk be nem azok azért, általában okosak. Tényleg nem értem ha a népet a markukban tarthatnák azzal a pénzzel amit teljesen értelmetlenül szétszórnak akkor miért nem ezt választják. Pl. egy teljes mértékben értelmetlen kisvasút helyett vennének 500 CT berendezést és akkora vezér vagyok, hogy megszűntettem a várólistát kedves népem, na ugye hogy nem kell nektek más, és ténylegesen nőne a valódi támogatottsága.
2019. okt. 7. 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Épelméjű ember nem akar másokat irányítgatni. A hatalom mindenképpen torzítja az elmeállapotot. Ha meg eleve elmebeteg embert választanak meg irányító pozicióba, akkor az ő eleve torzult elméje még tovább torzul.
2019. okt. 26. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Amiért sokan cigire és piára költik mikor nem jönnek ki a fizetésükből.
2019. okt. 26. 22:28
 9/10 robi1980 ***** válasza:
100%
Rengeteg kórházfelújítás is van hazánkban, igaz talán nem teljesen ideillő a példa, hisz nálunk demokrácia van. Az áhított CT gépek mellett a szocik által bezáratott OPNI-t kellene leginkább újra beüzemelni, hátha nem lenne olyan sok CENZÚRÁZVA kérdés pl. ezen az oldalon is...
2019. okt. 30. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Meg lehetséges azt magyarázni, hogy milyen valódi okból irogatnak ki hülyeségeket GYK-ra?
2020. szept. 21. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!