Lehetséges -e VALÓDI munkát vállalni számítógéppel, otthonról? Konkrét példákra lennék kíváncsi, én csak a youtube-ról tudok, és a reklámokra kattintós fityingeket fizetősökről (akkor fizet, ha mázlid van ugye).
én például hobbi szinten foglalkozom játékfejlesztéssel (programozó vagyok) és haladok a hobbi projektekkel és mellette van egy fizetős projektem és néha ismerősök által találok 1-1 projektet, de egyenlőre csak 1-et tolok a sajátok mellett, többre nincs kapacitás
16 éves ismerősöm hobbiból webfejlesztést tanult (főleg design) és náluk jó pár embernek ő csinálta a weboldalt kisebb cégekhez (igaz ő jóval kevesebbet kapott érte, mint én aki már évek óta a szakmában dolgozom és főállásban is ezzel foglalkozom)
Igen, csak ahhoz érteni is kell valamihez.
A reklámokra kattintgatás nem munka, hanem bohóckodás.
Programozóként, fordítóként pl remekül lehet otthonról dolgozni. Mi is ezt csináljuk párommal, meg öcsém is otthonról programoz külföldi cégnek dollárért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!