Jobbikosok! Mi a véleményetek a nácikról?
Ostoba vagy kérdező!!!
Az Mszp mondja azt.
Persze az Mszp szerint csak ők a demokraták, hiszen a mérce is az MSZP és amit mérni kell az is.
Nevetséges az egész és nem akarják tudomásúl venni hogy ez a szoclib referálás már a múlté. és sutba kéne dobni.
Unalmas és fogfehérje villantó, az az álláspont hogy csak ők tudhatnak mindent ők a demokrácia megtestesítői, és mindenki más ostoba náci. Csak tudod az évek és a tapasztalati érvek, nem ezt mutatják.
A választásokon a Fidesz is belelépett féllábbal ebbe a félláb vízbe, de legalább ők kezdenek visszább venni mert tudják hogy ezt a pukkanós fánkot már nem eszi a legtöbb magyar.
Mi a véleményem a nácikról nekem mint Jobbikosnak?
Honnan nézzem? Az akkori németek szemszögéből?
A zsidók szemszögéből? A semlegesek szemszögéből?
A németek: Megértem hiszen elkötelezett nemzeti, sőt azon is túllépett sovimiszta de a tetteikkel nem értek eggyet.
A zsidók: Sajnálom őket mert nincs bűn amivel azt kilehet egy népnek érdemelni amit velük tettek, de adtak rá bőven okot.
A semleges: Egy eltúlzott mesterkedések sorozatára adott, eltúlzott és embertelen válasz.
Most akkor én is náci vagyok, csak mert mérlegelek és nem a zsidók sebeit és valagát nyaldosom?
Nem barátom, én magyar vagyok. És jó lenne ha csak az érdekelné az olyan magyarokat, akik tehetnek valamit hogy a magyaroknak jobb legyen, hogy magyar szemmel, szívvel létezzenek.
"A kérdező kommentje:
Nem provokálok csak ha már úgyis azt mondják rátok nácik vagytok, gondoltam megkérdezem az érintetteket is.
"
Te nagyon marha! A Jobbikosok még sosem vallották maguk nácinak. Velem ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!