Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti mit fogtok...

Fideszesek, ti mit fogtok válaszolni az unokáitoknak ezekre a kérdésekre?

Figyelt kérdés
Nagypapa/nagymama/dédike te tényleg szavaztál arra a krumpli kormányra akkor a 2010-es években? Olvasom a törikönyvben miket csináltak a választások idején, hát ez nettó választási csalás! Miért támogattál egy ilyen pártállami rendszert, nem is érdekelt hogy az egész világsajtó is attól zengett milyen korruptak? Stb. Megmondjátok majd szerintetek, hogy fideszesek voltatok vagy inkább fátylat borítotok a múltra?
2019. okt. 6. 10:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%
Az unokáik/dédunokáik már valami nyugati nyelvet fognak beszélni.
2019. okt. 6. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:
16%

Ha a fidesz hordák tovább garázdálkodnak szeretett hazánkban könnyen meglehet hogy a mi unokáink már szinte mind külföldön születnek meg.

Nem marad itthon csak a nyugdíjas meg a cigány, azokkal aztán építheti azorbán az illiberális baromságát.

2019. okt. 6. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Én majd megmutatom a kis unokámnak, hogy hogyan kell sokmillió forintból yachton piálni kokainozni és k#rvákat dugni. Remélem jó keresztény lesz belőle, mint amilyenek a példaképeim. Ja meg arra fogom tanítani, hogy tartsa be a tízparancsolatot, mert akkor nem érheti baj, elkerülhet minden betegséget, még a rákot is! Ámen!
2019. okt. 6. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Megmondom neki, hogy ami a könyvben van, az nettó hazugság. És egyébként is, az összes többi lehetőség csak rosszabb volt ennél.
2019. okt. 6. 13:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan elfelejtik, hogy egy mai fiatalnak is teljesen hiába magyaráznánk, hogy mennyire jó is volt bármelyik megelőző pártállami korszakunk, kívülről nézve sok év távlatából ez nem lesz kisebb szégyen, mint bármelyik másik egypártrendszer, sőt! Arról nem is beszélve, hogy tényleg ha visszakeresik a tőlünk független véleményeket szerte a világból is, hát nem hiszem, hogy büszkék lesznek arra amit olvasnak, inkább örülnek majd nagyon, hogy ők később élhetnek!
2019. okt. 6. 15:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle nézőpont van, az egyik az, amit elmondott, illetve leírt az az ember, akivel beszéltél, vagy akit olvastál. Az én nézőpontom más, és ezután elmondom, hogy én hogy láttam a dolgokat.
2019. okt. 6. 15:40
 17/17 anonim ***** válasza:
58%

"mindentudó99 nevű felhasználó válasza:

Egyébként ti ezen ne problémázzatok. Nektek unokátok se lesz hisz kormányváltásig nem szültök ugye? Egyébként se akartok szaporodni hisz az a ti felfogásotok szerint az egyik legnagyobb bűn. Meg hát környetetszennyező is . Á inkább ne stresszeljétek rajta magatok."

Nos ez igaz mi nem szaporodunk, mi gyermeket nemzünk.

Ti szaporodtok gyökér.

2019. okt. 6. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!