Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti mit fogtok...

Fideszesek, ti mit fogtok válaszolni az unokáitoknak ezekre a kérdésekre?

Figyelt kérdés
Nagypapa/nagymama/dédike te tényleg szavaztál arra a krumpli kormányra akkor a 2010-es években? Olvasom a törikönyvben miket csináltak a választások idején, hát ez nettó választási csalás! Miért támogattál egy ilyen pártállami rendszert, nem is érdekelt hogy az egész világsajtó is attól zengett milyen korruptak? Stb. Megmondjátok majd szerintetek, hogy fideszesek voltatok vagy inkább fátylat borítotok a múltra?
2019. okt. 6. 10:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
3%
Én gyáva fideszesként mindig az aktuális rendszer mellé fogok állni.Szóval a fidesz idején lázadó voltam,részt vettem minden ellenzéki tüntetésen!-ezt fogom majd mondani miközben minden nap krumplis ételt főztünk mert ehhez jutottunk hozzá olcsón.
2019. okt. 6. 10:43
 2/17 anonim ***** válasza:
5%
mivel az emberek alapvetően nem változnak, ugyanaz lesz a Fidesz bukása után is, mint 89-Ben az MSZMP bukása után: hirtelen mindenki ellenálló lett.
2019. okt. 6. 10:50
 3/17 anonim ***** válasza:
6%

Mélyen hallgatnak a kérdezettek.

Meg is tudom érteni.

Nincs mire büszkének lenniük.

Szégyellik magukat.

Van is miért.

2019. okt. 6. 10:53
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

Az unokám tudni fogja, ahogyan a gyerekeim már tudják is, hogy ti hazudtatok most is reggel este meg éjjel és korábban is, meg amíg lehetőségetek van rá. Ahogyan hazudsz a kérdésedben te is.

Nincsen krumpli kormány, csak a te fejedben, akinek most tűnt fel hogy van ilyen krumpli vásár - mellesleg sok év óta. Akinek viszont nem zavarja a szemét, hogy más pártok más jelöltjei meg mást osztogatnak és szeretné a feledés homályában tudni az mszp-s lejárt szavatosságú száraztészta osztogatásokat, a nyugdíjasoknak a 20 ezresnek kinéző választási cédulák osztogatását hogy majd annyival fogják emelni a nyugdíjukat 2002 után ha rájuk szavaznak stb. stb.

Ha már tankönyvek, akkor olvasgathatnád azt is hogy KIK csinálták a választási csalásokat és eljuthatnál oda hogy a pártállam utódpártja, az mszp, az azzal együtt kormányzó szdsz, és azoknak leszármazottai a dk tagjai. Hogy gyurcsány volt az akinek az őszödi beszéde beismeri a választási csalást, hogy az ő kormányáról mondta ki a bíróság, hogy az államháztartási adatok eltitkolásával választási csalást követtek el 2006-ban.

Tudod ha kimész és telehazudod a "világsajtót" majd gyurcsány neje aki éppen csalás miatt van itthon nyomozás alatt és egy milliárdos adócsalót mentegetnek, a másik csalóval meg együtt dolgoztak nemrégen, ez a nő kezd el mesélni az ellenoldal korrupciójáról, az inkább szánalmas, nem pedig valóság.

Tudod nekem lesznek unokáim, ha a jó Isten is úgy akarja.

Neked lesznek unokáid? Vagy megy tovább a nálatok divatos addig nem szülünk amíg nem lesz kormányváltás, meg erre a földre nem lehet gyereket szülni mert tönkreteszik a környezetet hiszti?

2019. okt. 6. 11:13
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem akartam szemkilövetős, békés tüntetők közé rendőröket beküldő demokratákra szavazni, nem akartam olyanokra akik miatt még 10 évvel a leváltásuk után is 1000 milliárdos nagyságrendben törlesztünk minden évben államadósságot, nem akartam olyanokra akiknek az egyetlen elképzelésük a világról annyi, hogy szolgáljuk ki a nyugatot, mert majd biztos meg fognak minket jutalmazni azért, hogy jó diákként viselkedtünk, olyanokra akiknek a vezetése alatt 20%-ot vert ránk Szlovákia.

Ellenben jónak láttam, hogy végre nem alanyi jogon osztogatnak az embereknek egész évben ezzel eladósítva mindenkit.

Jónak láttam, hogy végre régiós szinten fejlődött a gazdaságunk, csökkenő államadósság mellett.

Jónak láttam, hogy reálértéken 30-40%-ot nőttek a bérek, hogy 6 millió aktív kórúból, 4 milliónak van munkája, hogy a 8 osztályos cigány után is kapnak a munkaközvetítők, mert lassan már senki se hajlandó a létminimum duplájáért dolgozni.(ellenben 10-15 éve a minimálbér a 70-80%-a volt csak a létminimumnak)

Amúgy meg nem hiszem, hogy a mostani évekből egy lábjegyzetnél több lesz a történelemkönyvekben, mert kb. semmi történelmi szinten érdemleges nem történt. Az hogy kimegy az ország 0,01%-a tüntetni, mert épp nincs jobb dolga az nem igazán számottevő dolog.

2019. okt. 6. 11:18
 6/17 anonim ***** válasza:
7%

Kb ezt fogják-Kisunokám nézz körül! Latod ezt a villát,a halastavat,a kiserdőt? A fidesz tagkent ezt 1 év alatt összehoztam. És ennek köszönhető hogy még a te gyereked is jóletben fog élni.-

Igaz hogy a bukásunk után 5 évre börtönbe mentem,de a vagyonelkobzást megúsztam.

2019. okt. 6. 11:26
 7/17 mindentudó99 ***** válasza:
72%
Majd elmesélem nekik hogy az ellenzék egyetlen mondanivalója az volt hogy krumpli. Meg benarkózott ellenzekiek dicsekvését kellett halgatni hogyan lopnak 100 millákat. Aztán megkerdezem tőlük a helyemben kire szavaztak volna.
2019. okt. 6. 11:32
 8/17 mindentudó99 ***** válasza:
69%
Egyébként ti ezen ne problémázzatok. Nektek unokátok se lesz hisz kormányváltásig nem szültök ugye? Egyébként se akartok szaporodni hisz az a ti felfogásotok szerint az egyik legnagyobb bűn. Meg hát környetetszennyező is . Á inkább ne stresszeljétek rajta magatok.
2019. okt. 6. 11:36
 9/17 anonim ***** válasza:
4%
1000 milliárdos nagyságrendben törlesztünk minden évben már tíz évre visszamenőleg?ekkora összeget az átlagfideszes fel sem tud fogni,így érthető hogy miért hazudja.legalább a fáradságot vennéd és utánanéznél hogy mekkora összeg is ez.
2019. okt. 6. 12:00
 10/17 anonim ***** válasza:
61%

Hogy is mondta a főnökötök Gyurcsány?

"Hazudtunk reggel, délben meg este"

A Fideszesek büszkék lesznek, hogy megmentették az országot a balos horrorkormányzástól.

Majd mikor nyugaton is mindenhol kivágják a balos kormányokat akkor jön az ébresztő.

2019. okt. 6. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!