Fideszesek, ti mit fogtok válaszolni az unokáitoknak ezekre a kérdésekre?
Mélyen hallgatnak a kérdezettek.
Meg is tudom érteni.
Nincs mire büszkének lenniük.
Szégyellik magukat.
Van is miért.
Az unokám tudni fogja, ahogyan a gyerekeim már tudják is, hogy ti hazudtatok most is reggel este meg éjjel és korábban is, meg amíg lehetőségetek van rá. Ahogyan hazudsz a kérdésedben te is.
Nincsen krumpli kormány, csak a te fejedben, akinek most tűnt fel hogy van ilyen krumpli vásár - mellesleg sok év óta. Akinek viszont nem zavarja a szemét, hogy más pártok más jelöltjei meg mást osztogatnak és szeretné a feledés homályában tudni az mszp-s lejárt szavatosságú száraztészta osztogatásokat, a nyugdíjasoknak a 20 ezresnek kinéző választási cédulák osztogatását hogy majd annyival fogják emelni a nyugdíjukat 2002 után ha rájuk szavaznak stb. stb.
Ha már tankönyvek, akkor olvasgathatnád azt is hogy KIK csinálták a választási csalásokat és eljuthatnál oda hogy a pártállam utódpártja, az mszp, az azzal együtt kormányzó szdsz, és azoknak leszármazottai a dk tagjai. Hogy gyurcsány volt az akinek az őszödi beszéde beismeri a választási csalást, hogy az ő kormányáról mondta ki a bíróság, hogy az államháztartási adatok eltitkolásával választási csalást követtek el 2006-ban.
Tudod ha kimész és telehazudod a "világsajtót" majd gyurcsány neje aki éppen csalás miatt van itthon nyomozás alatt és egy milliárdos adócsalót mentegetnek, a másik csalóval meg együtt dolgoztak nemrégen, ez a nő kezd el mesélni az ellenoldal korrupciójáról, az inkább szánalmas, nem pedig valóság.
Tudod nekem lesznek unokáim, ha a jó Isten is úgy akarja.
Neked lesznek unokáid? Vagy megy tovább a nálatok divatos addig nem szülünk amíg nem lesz kormányváltás, meg erre a földre nem lehet gyereket szülni mert tönkreteszik a környezetet hiszti?
Nem akartam szemkilövetős, békés tüntetők közé rendőröket beküldő demokratákra szavazni, nem akartam olyanokra akik miatt még 10 évvel a leváltásuk után is 1000 milliárdos nagyságrendben törlesztünk minden évben államadósságot, nem akartam olyanokra akiknek az egyetlen elképzelésük a világról annyi, hogy szolgáljuk ki a nyugatot, mert majd biztos meg fognak minket jutalmazni azért, hogy jó diákként viselkedtünk, olyanokra akiknek a vezetése alatt 20%-ot vert ránk Szlovákia.
Ellenben jónak láttam, hogy végre nem alanyi jogon osztogatnak az embereknek egész évben ezzel eladósítva mindenkit.
Jónak láttam, hogy végre régiós szinten fejlődött a gazdaságunk, csökkenő államadósság mellett.
Jónak láttam, hogy reálértéken 30-40%-ot nőttek a bérek, hogy 6 millió aktív kórúból, 4 milliónak van munkája, hogy a 8 osztályos cigány után is kapnak a munkaközvetítők, mert lassan már senki se hajlandó a létminimum duplájáért dolgozni.(ellenben 10-15 éve a minimálbér a 70-80%-a volt csak a létminimumnak)
Amúgy meg nem hiszem, hogy a mostani évekből egy lábjegyzetnél több lesz a történelemkönyvekben, mert kb. semmi történelmi szinten érdemleges nem történt. Az hogy kimegy az ország 0,01%-a tüntetni, mert épp nincs jobb dolga az nem igazán számottevő dolog.
Kb ezt fogják-Kisunokám nézz körül! Latod ezt a villát,a halastavat,a kiserdőt? A fidesz tagkent ezt 1 év alatt összehoztam. És ennek köszönhető hogy még a te gyereked is jóletben fog élni.-
Igaz hogy a bukásunk után 5 évre börtönbe mentem,de a vagyonelkobzást megúsztam.
Hogy is mondta a főnökötök Gyurcsány?
"Hazudtunk reggel, délben meg este"
A Fideszesek büszkék lesznek, hogy megmentették az országot a balos horrorkormányzástól.
Majd mikor nyugaton is mindenhol kivágják a balos kormányokat akkor jön az ébresztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!