Orbán Viktor sokszor azért nem vitázik, és nem válaszol a hozzá feltett kérdésekre, mert a válasz nem szerepel a kis papírocskáján?
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 19:14
1/16 anonim válasza:
Inkább azért, mert "a választóim feljogosítottak arra, ismétlem feljogosítottak, hogy azt csináljak amit akarok, és nem tartozom magyarázattal ismétlem nem tartozom, hiszen én vagyok a király".
2/16 anonim válasza:
Pontosan. Nincs megírva a válasz.
3/16 anonim válasza:
Diktátorok nem vitáznak, mert nincsenek rászorulva.
4/16 anonim válasza:
Egyszerűen bizonyos szint alá nem süllyed le. Értelmes, tárgyszerű kérdést soha nem ignorál, úgy tapasztaltam.
5/16 anonim válasza:
Kicsit másképp is lehetne fogalmazni. Szimplán van pár dolog ami kellemetlen neki, szóval inkább hárít. Az ellenzék pedig nem tudott komoly alternatívát nyújtani, ezek ellenére sem.
6/16 anonim válasza:
Ha normális, értelmes kérdést kap, akkor válaszol.
Abba is beleköttök mindig, minek menjen bele olyan vitba, ahol már előre tudja, hogy csak a tiedhez hasonló trollkodás vagy éppen szándékos hazugság?
7/16 anonim válasza:
Azért nem válaszol minden hülyeségre, amiért már én sem válaszolok itt a Gyakorin sokszor, pedig az ő ideje drágább mint az enyém. Fárasztó és teljesen felesleges falra hányni a borsót és a kutyaugatás sem hallatszik az égig!
Ez is csak egy kísérlet volt részemről, vedd úgy, hogy itt sem voltam!
8/16 anonim válasza:
Ezt nekünk honnét kéne tudni? Nem látunk bele a fejébe.
9/16 anonim válasza:
Még a himnuszhoz is kis papír kell neki.... :DDDDD
10/16 anonim válasza:
#6: "Ha normális, értelmes kérdést kap, akkor válaszol." Na igen, ha mast nem is, legalább ennyit: "Boldog Karácsonyt!"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!