Miért nem foglalkozik azzal senki, hogy megöltek egy magyar fiút délvidéken, és folyamatosan verik a magyarokat?
Persze ez a szerb médiaban is később jelent meg, de a magyar médiumok sem számoltak be erről. Persze ha romániába történik temető gyalázás, vagy ilyen jellegű dolog, mingyárt vérszemet kapnak...
50% vagyok:
Tisztázzunk egy-két dolgot!
Magyarország területéről beszélünk? Nem.
Magyarok? Igen.
Szívesen látjuk őket, vagy inkább az a terület kéne ahol élnek?
Ne ál-szentkedjünk már!
Ha annyira Magyarok, akkor semmi akadálya hogy ide jöjjenek élni! Vagy lehet hogy ők például Erdélyiek, és nem hülyék? :D
1. Ők ott vannak otthon, az a szülőfőldük máshol nem érzik maguk otthon. Sokan nem akarják elhagyni, elárulni szülőfödük, még ha az nem is közvetlenül az, de semmiben sem lesz jobb az kin maradt testvéreiknek ha elmennek. És mindig kesz olyan aki hűségesen hazafi módon ott marad, nagyszülőkkel, szülőkkel együtt.
2. Mi az ilyenkor jó a magyar állampolgárság, máskor meg ütőkártya Orbán ellen? Mi ez a kettős mérce?
Kedves 12-es, én is délvidéki magyar vagyok. Szüleimmel évek óta tervezünk kiköltözni Magyarországra, a valódi hazánkba, ahol nagytatáink nagytatái is éltek nagy valószínűséggel, mivel a felmenőim közül mindenki magyar. De nem tehetjük meg, mert TI, PONT OLYANOK MINT TE nem vagytok hajlandók elfogadni minket. Kinéztek, kigúnyoltok, hogy fúj büdös szerbek, miközben közületek valók vagyunk! TRIANON, TÖRTÉNELEM, ALAPVETŐ MŰVELTSÉG, TÉNYEK A MÚLTBÓL- úgy látom ezek erősen kimaradtak nálad. Nem olyan egyszerű, hirtelen országot váltani, főleg mikor sem Szerbia, sem Magyarország nem ad kellő (SŐT SEMENNYI) anyagi támogatást. 2 gyermekes család pedig nem tud kiköltözni egyik napról a másikra. Hova mennénk? Miből? Majd pont ti fogadtok be!
Gondolkozz el, kedves magyarfajta mielőtt írsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!