Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy jön a gazdasági...

Most hogy jön a gazdasági recesszió, kitől fogja elvenni a pénzt a Fidesz? Mely társadalmi réteget/rétegeket fog megszorítani?

Figyelt kérdés

A nyugdíjasokat nem szoríthatja meg, mert akkor úgy repülnének mint a győzelmi zászló. A nyugdíjasok a legnépesebb és legaktívabb szavazótáboruk.

A romákat szintén nem éri meg megszorítani, instant 800 ezer szavazót vesztenének, ráadásul nem is túl nehéz megfelelni nekik. Ahhoz képest, hogy milyen jól vannak tartva Nyugat-Európában a kisebbségiek, hogy a szír menekült visszadob egy házat mert nincs benne kandalló, amit ingyen kapna az államtól, ahhoz képest mi elég szerényen tartjuk a kisebbségeinket.

A fiatalokat/dolgozó korúakat meg már világ gazdasági növekedés idején is úgy megszorította, hogy onnan már nem tud több pénzt elvenni. Ennél már nem lehet mostohábban tartani a fiataljainkat mint most. Sehol Európában, vagy talán a világon sincsenek annyira elnyomva a fiatalok mint itt.

Most hogy gazdasági világválság jön, ráadásul az EU is elzárja a pénzcsapot 2021-ben, mégis honnan fogják beszerezni a hiányzó összeget?

2019. okt. 3. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Először is, honnan veszed, hogy recesszió jön, amikor szerintem konjunktúra van, most hallom ezt először.

Másodszor nagyon nagy számokkal dobálóztok, holott az ország fele nem jár szavazni.

Újabban lejárok a nyugdíjas klubba néha sakkozni, meg kicsit beszélgetni, mert egyedül élek, de ott sem érdekel senkit a politika.

Nem nagyon járunk mi ilyen eseményekre, én például soha életemben nem voksoltam senkire, nekem tökmindegy, ki van hatalmon, az én életemben attól nem változik semmi.

2019. okt. 3. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Jön a világvége. Mind meghalunk!
2019. okt. 3. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
A nyugdíjak vásárlóértéke folyamatosan csökken, de ez nem baj, amíg van krumpli.
2019. okt. 3. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

“Hát igen, amikor a magánnyugdíjak el lettek lopva, ”

Semmi nem lett ellopva. Én több 100 ezret kaptam vissza, azóta meg úgysem Magyarországon fizetek nyugdíjjárulékot. Még van kb 28 évem egyébként is. Az meg hogy a tőkerésze a magán intézetnél pihen vagy az állami kasszában, olyan mindegy. Úgy sem látsz 70 éves korod előtt semmit belőle. Németeknél most 67 a korhatár de már a 69-ez rebesgetik.

2019. okt. 12. 07:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az kimaradt , ha németeknél ez az irány akkor megnyugodhatsz, hogy magyaroknál is ez lesz, akárki is kormányoz.
2019. okt. 12. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!