Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Támogatnátok a...

Magyarok! Támogatnátok a szabad fegyverviselés bevezetését itt nálunk az országban?

Figyelt kérdés

Én igen.

fegyverek=demokrácia+szabadság=öntudatos állampolgár

2019. okt. 1. 21:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
76%
#30 szabad fegyverviselés amerikában sincs. Viselés ott is engedélyhez kötött
2019. okt. 2. 09:45
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

árokpart! Arra ott a lőtér, pont oda való az ilyen "játék" fegyver, szabályozott körülmények között, bemégy elkéred, lősz, leadod otthon meg majd emlékszel rá. Szerintem pl. senki sem vitatja, hogy mondjuk Lewis Hamilton jó sofőr! De az F1-es Mercijét ő is csak versenypályán vezeti, nem azzal jár bevásárolni, mert miért is tenné,nincs szüksége rá. Ugyanígy, aki hobbi fegyver bolond, annak se kell otthon tartania a fegyverét, szépen szabályozott körülmények között, tartsák szépen elzárva. Vagy oké, akkor legyen fegyvertartás szabadon, de ne lehessen hozzá lőszert kapni. Csak ezt meg még nehezebb betartatni.

Aki otthon pufogtatni akar az vegyen egy légpuskát, én is azon tanultam meg lőni nem gépkarabélyon.

2019. okt. 2. 10:51
 33/43 anonim ***** válasza:
45%
Ahogy a véleményeidet végigolvasom, változott az elképzelésem. Most már igen. Utána hozzád mennék először. Végül is tehetem...
2019. okt. 2. 11:25
 34/43 árokpart ***** válasza:
70%
10:51 Én meg bizony és sokan szeretnénk otthon fegyvert tartani lőszerekkel. Akkor ennyiből kést se tartson otthon senki. Lehet, hogy városokban nincs kultúrája a lőfegyvereknek, de itt vidéken van.
2019. okt. 2. 12:04
 35/43 anonim ***** válasza:
54%
Milyen kulturája van mesélj még egy kicsit.
2019. okt. 2. 15:00
 36/43 anonim ***** válasza:
53%

A dolog még működhetne is ha megfizethető áron lehetne lőszert venni, nem ezer forint lenne egy lövés egy hadipuskával "élménylövészet" címszó alatt.

2019. okt. 2. 19:17
 37/43 anonim ***** válasza:
53%

#30, Piros Kalapácsnak:

Az amerikai alaptörvény 1791-ben elfogadott második módosításában lehet olvasni, hogy az állampolgároknak joguk van saját fegyvert tartani és hordani, amely jogtól nem lehet őket megfosztani.

Amerikában nem különböztetnek meg tartást vagy viselést.

Ami amúgy is egy baromság.

2019. okt. 2. 20:08
 38/43 anonim ***** válasza:
49%
#37 azt módosították már többször is legutóbb a 90 es években ami a viselést illeti
2019. okt. 2. 22:54
 39/43 anonim ***** válasza:
49%

okt. 1. 22:20

Ezt honnan veszed?

2019. okt. 4. 12:43
 40/43 anonim ***** válasza:
49%

#39 mármint mit? Hogy Szlovákiában kb. olyan fegyvert vehetsz, amilyet csak akarsz? Ez kb. nyílt titok. Ott még nem divat a bűnözőt pátyolni, mint nálunk.

Egyedül mi vagyunk ilyen impotensek - tíccsuk be a fegyvereket, tíccsuk be a petárdát, tíccsuk be ezt, tíccsuk be azt, tíccsuk be amazt, oszt mégis négyszeres a bűnözési rátánk hozzájuk képest.

Vicc ez az ország.

2019. okt. 4. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!