Magyarok! Támogatnátok a szabad fegyverviselés bevezetését itt nálunk az országban?
Én igen.
fegyverek=demokrácia+szabadság=öntudatos állampolgár
#10 vagyok:
Ha az ő keze is megmozdulna, akkor vagy ő, vagy én.
Indulna a "cowboy"-osdi.
Biztos hogy hiányzik ez?
Ha azt veszem sokkal pusztítóbb fegyverek vannak jelenleg is magánkézen.
Nem más ez mint a butaság. Amikor nyúgerek 3 milliárd muszlimtól retegnek mikor összvissz van 1,8 milliárd.....
Lehetne még sorolni.
Nem, nem támogatnám, rendes rendőrség kéne és igazságszolgáltatás, már nem is lenne szükség fegyverre.
Tovább szigorítani a jelenlegi szabályokat ?
Mit lehet ezen még szigorítani ?
A konyhakést is fegyvervizsgához kötnéd ha valaki ki akar csontozni egy darab karajt ?
Én meg nem!
Fegyver három embernél van: katona, rendőr, bűnöző! Az egyiket azért tartjuk, hogy az ellenségtől védjen a másikat meg, hogy a bűnözőtől.
Ennyi.
Másnak nincs is szüksége rá
Attól függ. Ha még marad 10-15 évig a fidesz,akkor támogatnám. Mert már csak pár évre vagyunk az éjszakai fekete autótól és egy autómata rohamfegyverrel hatékonyan lehetne védekezni ellenük.
Ha záros időn belül bukik a fidesz és visszatèr a demokrácia,akkor viszont nincs értelme és ellenezném.
Ebben az országban mindenki csak szigorítani akar a szabályokon, aztán mit érnek el vele. Egyre többen keresnek kibúvót a szabályok alól.
Ott van a szerelt lőszeres gumilövedék példája. Ez ma Magyarországon tiltott. De kinek van kedve egyenként nyomogatni a gumigolyót a cső egyik végébe az indítópatront meg a másik végébe.
Egyre több helyen lehet kapni olyan hüvelyeket amelyekbe otthon előre betöltöd a gumigolyót és az indítópatront, aztán úgy használod mint a szerelt lőszert. Akkor az a megoldás, hogy tiltsuk be a hüvelyek árusítását ? Ostobaság.
#10-11, árokpart-nak:
Értelmezd még egyszer a kérdést!
"szabad fegyverviselés"
Felfogtad hogy az mit jelent?
Azt, hogy az utolsó, kisebbségi komplexusos csicska g'ci is 357-es magnummal az oldalán rohangálna az utcákon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!