Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Annyira jó látni hogy a...

Annyira jó látni hogy a magyar jogállamiság egyik földbetiprója trócsányit hogy alázzák az EU-nan. :D Más is így van vele? Főleg hogy másodjára is leszavazták ezt a korrupt gazembert.

Figyelt kérdés
[link]
2019. szept. 30. 12:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hat most na. Farkas Flori epp nem ert ra.
2019. szept. 30. 19:24
 22/26 anonim ***** válasza:
32%
Haver vagy. Pacsi!
2019. szept. 30. 19:40
 23/26 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem, miért nem az a házisütis szőke csaj lett jelölve. Lekenyerezhetné (pardon, lesütizhetné) a jogi bizottságot, meg hát ugye neki már szenátorasszonyi tapasztalata is van. kész főnyeremény lenne, és akkor mind egy jó nagyot röhöghetnénk.
2019. szept. 30. 20:07
 24/26 anonim ***** válasza:
47%

Látom sikerült felfogni a mondanivalóm kb 1%-át. Na ezért vajon ki a felelős?

2019. okt. 2. 17:39
 25/26 anonim ***** válasza:
47%

#14, #24-nek:

Ez öngól volt.

Én 100%-ban értettem hogy mit szeretnél felhozni a kormány felelősségének megosztása érdekében.

Tehát ha valaki felelős pozícióban elqur valamit, akkor azért a beosztottai is hibásak?

"De azért a legnagyobb probléma a jogállamiság...pedig nem a jogállamiság áll le kötekedni velem pl az állomásokon."

Csak az, akinek ezt a jogállamiság egyáltalán lehetővé tette!

Tehát?

"Vissza a kályhához"!

2019. okt. 2. 20:19
 26/26 anonim ***** válasza:
47%

Te épp a fingot darálod és tereled a témát. Amikor 2002 és 2010 között csak úgy dübörgött a jogállamiság, akkor sem voltak biztonságosabb helyek pl az állomások, vagy a faluszélek. Abban pedig szerintem igazam van, hogy sem a kormány sem az ellenzék nem érti meg, hogy a közbiztonságot nem lehet feljavítani mézes-mázos szavakkal, amikor az elkövetők a világ összes szabályára köpnek. De majd tördelem a kezel a jogállamiságért, amikor megint összetalálkozom a vágányoknál 3-4 mélyszegény elkövetővel.

2019. okt. 3. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!