Annyira jó látni hogy a magyar jogállamiság egyik földbetiprója trócsányit hogy alázzák az EU-nan. :D Más is így van vele? Főleg hogy másodjára is leszavazták ezt a korrupt gazembert.
Látom sikerült felfogni a mondanivalóm kb 1%-át. Na ezért vajon ki a felelős?
#14, #24-nek:
Ez öngól volt.
Én 100%-ban értettem hogy mit szeretnél felhozni a kormány felelősségének megosztása érdekében.
Tehát ha valaki felelős pozícióban elqur valamit, akkor azért a beosztottai is hibásak?
"De azért a legnagyobb probléma a jogállamiság...pedig nem a jogállamiság áll le kötekedni velem pl az állomásokon."
Csak az, akinek ezt a jogállamiság egyáltalán lehetővé tette!
Tehát?
"Vissza a kályhához"!
Te épp a fingot darálod és tereled a témát. Amikor 2002 és 2010 között csak úgy dübörgött a jogállamiság, akkor sem voltak biztonságosabb helyek pl az állomások, vagy a faluszélek. Abban pedig szerintem igazam van, hogy sem a kormány sem az ellenzék nem érti meg, hogy a közbiztonságot nem lehet feljavítani mézes-mázos szavakkal, amikor az elkövetők a világ összes szabályára köpnek. De majd tördelem a kezel a jogállamiságért, amikor megint összetalálkozom a vágányoknál 3-4 mélyszegény elkövetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!