Annyira jó látni hogy a magyar jogállamiság egyik földbetiprója trócsányit hogy alázzák az EU-nan. :D Más is így van vele? Főleg hogy másodjára is leszavazták ezt a korrupt gazembert.
#9, #10-nek:
Savanyú a szőlő?
Az országban uralkodó közállapotokért a kormány és az ellenzék is felelős. A kormány azt hazudja, hogy jó a közbiztonság, az ellenzék meg üvölt, ha erősebb a rendőri fellépés a bűnözőkkel szemben. De azért a legnagyobb probléma a jogállamiság...pedig nem a jogállamiság áll le kötekedni velem pl az állomásokon.
Pont az hogy a DK a Momentum és Újhelyi Pista aki tesz valamit ezért az országért.
Arról nem beszéltek ahogy a fidesz az ellenzékkel bánik? Vagy ahogy ellenzékként viselkedett? Akkor nem voltak hazaárulók?
Jó látni hogy most megkapták a fideszesek a magukét. Főleg a tegnapi undorító orsós féle beszólások után.
Hogy hogy trócsányin nem poénkodott a törpe diktátor?
Mondjuk a fidesztévé úgyis azt mondja majd hogy a bevándorláspártiak így meg úgy. Mert a birkákhoz sajnos csak ez jut el.
#9, #12-nek:
"Az országban uralkodó közállapotokért a kormány és az ellenzék is felelős."
Téged mikor látott orvos utoljára?
Az öszödi beszédet nem akarod felhozni mint indokot?
Lassan 10 év Orbáni regnálás után bármiért is az ellenzéket hibáztatni gyerekes dolog.
csótányi a korrupt tolvaj orbán rendszer maximális kiszolgálója, ép oly korrupt mint a gazdája.
Egy ilyen embernek semmi keresnivalója nincs sem a magyar közéletben sem az EU rendszerében.
Ha lesz orbánváltás ezt az embert orbánnal együtt fogják elítélni az ország tönkretételéért és a demokrácia szétveréséért.
Más nincs így vele.
Aki itt "propagandista" -ahogy másra írtad-, az TE vagy, "kérdező".
Tudod kinek fáj, ha megvonják az unios milliárdokat ?
Nekem nem. Én eddig sem kaptam belőle. Egyébként is ellopnák akkor meg tök fölösleges adni. Vagy utalják rögtön az offshore számlákra oszt jónapot.
Egyébként érdekes, hogy orbán meghátrálni látszik és másik biztos jelöltet keres. Nekem eddig úgy tűnt, hogy megy a szokásos cirkusz a népnek aztán szépen csendben megválasztják.
A fidesz néppártból való kizárása is hogy lekerült a napirendről. Valami miatt megint jó barátok lettek.
Úgy hogy amíg nem nevezik ki a biztosokat, addig én még bármit elképzelhetőnek tartok.
#6 vagyok:
Nos itt a legújabb nyuszi, amit Orbi előhúzott a kalapból: Várhelyi Olivér.
Nos, ő egy, !eddig! feddhetetlen.
Időtlen idők óta EU diplomata, 2014 óta Magyarország EU-hoz akkreditált nagykövete.
Orbán ezt nagyon "elszámította".
Ha Várhelyi csak MEGPRÓBÁL szembehelyezkedni az EU álláspontjával, azonnal kiutasítják mint DIPLOMATÁT!
Ezt O1G bes'opta! Normális ez az ember? Az ellenfél táborából, vagy legalábbis annak alárendelt személlyel képviselteti magát?!
Részvétem O1G-nek! :D
#19 vagyok:
Ez minden képzeletemet alulmúlta!
Ennyire nyomorult kényszermegoldást még én sem feltételeztem! Én is kárörvendő vagyok, de még én sem gondoltam hogy ekkora a baj O1G háza-táján! XDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!