Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Annyira jó látni hogy a...

Annyira jó látni hogy a magyar jogállamiság egyik földbetiprója trócsányit hogy alázzák az EU-nan. :D Más is így van vele? Főleg hogy másodjára is leszavazták ezt a korrupt gazembert.

Figyelt kérdés
[link]
2019. szept. 30. 12:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%

egyetértek a leszavazással, de tudom, egy hasonló kaliberűt úgyis előhúz voktor a kalapból.

trócsányi meg kap valami jutalompozíciót. Belga nagykövet, vagy 5 év nyaralás valamelyik csendes-óceáni turistaparadicsom nagyköveteként.

2019. szept. 30. 12:31
 2/26 anonim ***** válasza:
14%
Baloldaliaknak, idegenszívűeknek biztosan. Én nem tudom, mi volt ez a jogállamiság letiprása, erről lemaradtam. Nincs letiporva semmi, csak kihasználják az erőfölényüket, ahogy Oroszországban, vagy akár a nyugati, kisgyerekeket nemváltoztatásra kényszerítő liberálisok.
2019. szept. 30. 12:38
 3/26 A kérdező kommentje:

Látszik hogy a propagandából tájékozódsz. Vagy te is csak a rendszer haszonélvezője vagy?

Csak hogy egy példát mondjuk szívesen összezárnálak pár deviza károsulttal és ezzel a fent említett emberrel. ;)

Bár ez csak egy a sok közül.

2019. szept. 30. 12:48
 4/26 anonim ***** válasza:
19%
Nem nézek köztévét (amúgy sem hinném el, amit mások mondanak), de azt tudom, hogy még ezen illiberális országban is megkezdték az óvodások szexuális felvilágosítását, külföldön pedig előny, ha egy gyerek nemet vált. Tavaly egy nagy európai ország szépségkirálynője - férfi lett.
2019. szept. 30. 12:51
 5/26 A kérdező kommentje:

Attól még a pintér polt trócsányi igazságszolgáltatás európa szégyene.

Sajnos olyan országban élünk ahol már ennek is örülni kell ha az EU-ban megmutatják ezeknek hogy hol a helyük.

2019. szept. 30. 12:52
 6/26 anonim ***** válasza:
67%

Édes a bosszú, legszebb öröm a káröröm, stb.

Egyetértek.

Attól pedig nem igazán tartok, amit #1 írt, hogy:"egy hasonló kaliberűt úgyis előhúz voktor a kalapból."

Ahhoz hogy Dobrev ne tudja szétkapni mint foxi a lábtörlőt, ahhoz olyan feddhetetlent kellene találnia, aki fideszes körökben egyszerűen NINCS! XDXDXD

2019. szept. 30. 13:05
 7/26 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem a magyar jogállamiság helyzete egy huszadrangú probléma az országban. Vannak égetőbb kérdések is, azok megoldására kéne törekedni. Pl vidéken tök gáz a közbiztonság, és ezen Trócsányi leszavazása sem javít. Lehet egyesek erre önkizni tudnak, de lényegesebb dolgokkal kéne foglalkozni, mint a tolvaj fidesz,vagy az agyhalott ellenzék.
2019. szept. 30. 13:15
 8/26 anonim ***** válasza:
42%

#6 vagyok:

Amíg Dobrev az alelnöki székben ül, Orbánnak nem osztanak lapot.

Ezt elqrta!

2019. szept. 30. 13:15
 9/26 anonim ***** válasza:
85%

#8, #7-nek:

És szerinted az országban uralkodó köz-állapotoknak, aminek a közbiztonság is a része, KI A FELELŐSE?

Véletlenül nem O1G?!

2019. szept. 30. 13:17
 10/26 anonim ***** válasza:
12%
Kicsinyes, keserű, gonosz emberek örömködnek. Az nem zavarja őket, hogy Apró Antal unokája - aki több ezer milliárdot akar megvonatni az országtól - 2 hónap politizálás után majdnem a bizottság vagy a parlament elnöke lett. Se a közbiztonság, se a korrupció, se az, mi lenne, ha a ballibek betelepítenének ide is migránsokat.
2019. szept. 30. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!