Ha mindenki utálja a cigányokat miért nem tesz senki semmit?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 17:39
21/27 anonim válasza:
ma 11:16
Budapesten él az ország lakosságának 20%-a. Budapest fizeti be az ország adójának 50%-át. Budapest adójából segélyezik BAZ megyét és a többi hasonló koszfészket.
22/27 anonim válasza:
Rendben. Ezek szerint azt szeretnéd, ha minden település csak abból gazdálkodhatna, amit a határain belül megtermel/leadózik stb.? Ez így kicsit irreális.
23/27 anonim válasza:
kérdező: a kérdésed jó, de sajnos a magyar nem 1 összetartó nemzet, aki teljes mellszélességgel kiállna egymásért :(
régen ha 1 településen gond volt valakivel, akkor a település lakói összefogtak, majd vasvillával, kapával, kaszával kergették el a településről, majd megfenyegették ha vissza merészel jönni megölik.
ma is így kéne ezt.
össze kell fognia a magyarságnak és kiirtani a 21. század pestisét, a cigányságot!!!!
24/27 anonim válasza:
szerintem biztos lehet rá valami mód,hogy kirekesszék öket az országunkból.Nekem eddig csak cigány barátom volt,de így 18éves fejjel rádöbbentem milyenek is valójában!!! ma is jöttem haza és egy cigánynő söprögetett a járdán,elmentem mellette(nem léptem bele a szemétbe) és egyből átkozódott:O na ez mi?! ezzel a 'cigánykérdéssel' kapcsolatban mindenki csenben van..pedig nekünk magyaroknak nem jó így, nem veszik észre?!:O
25/27 anonim válasza:
01:49-nek 8 általános megvan???? Több diplomával és nyelvtudással alig lehet az általad LEGYALÁZOTT részeken megélni, de itt is kell valakinek!!!!...többek között azért,mert a hozzád hasonlók szétlopják az országot!!!!Az ilyen kicsinyes és korlátolt barmok miatt áll úgy az ország ahogy.Büszkék lehetnénk a múltunkra,eredetünkre és sok minddenre,de az ilyen BIRKA MAGYAR MINT TE szégyen a nemzetre!Edd amit termelsz,kicsim, akkor felkopik az állad,mert ha a paraszt nem szarna az "úr" nem enne!!!!!! EGY IGAZ MAGYAR (írtani kellene a fajtádat!!!)
26/27 anonim válasza:
Szerintem ez mind a ellenzék hibája ugyanis neki kellet volna megoldania problémát amíg el nem szaporodik most már szarba vagyunk.Valami féle törvényeket kéne hozni a bűncselekmények ellen pl. 3 csapás az nagyon tecik de kéne hozzá még jó-pár törvény. hát már igazán kéne tenni ellenük.
27/27 anonim válasza:
Valaki hozzáfért a jelszavamhoz az előzőt nem én írtam és én a Bűnözőket utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!