Nem vagyok cigány, de ha az lennék büszke lennék rá.
Az én kocsimat konkrétan egy beszivott magyar bunkó törte fel pár napja.
Mégsem utálom a magyarokat sem.
A bünözőket utálom.
2010. júl. 15. 18:46
12/27 anonim válasza:
A bünözőket utálom.
1etértek veled
2010. júl. 15. 18:47
13/27 anonim válasza:
ilyen a magyar ember: jár a szája, de ha tenni kell vmit, akk meghátrál. ennyit erről. sajnos ez tényleg így van. kíváncsi vagyok, ha pl megbeszélnénk itt egy találkát, h most elintézzük őket, akk hányan mondanák itt, h igen, elmegyek és hányan jönnének el valójában.
2010. júl. 15. 18:47
14/27 anonim válasza:
ahoz kéne valami fegyver is
2010. júl. 15. 18:55
15/27 anonim válasza:
Az én fiatalkoromban az volt a jelszó.
make love, not war
Ha ma is ez lenne, biztosan nem ők lennének többségben.
De a magyar ember lusta, ők meg szorgalmasak. :))
2010. júl. 15. 18:59
16/27 anonim válasza:
Majd amikor eljön az ideje.
OFF
"De a magyar ember lusta, ők meg szorgalmasak. :))"
Csak kimutattad fogd fehérjét te **** ***** !
2010. júl. 15. 23:30
17/27 anonim válasza:
Ezt az állandó bunkó cigányozást olvasva itt a gyk-n erősödik a meggyőződésem, hogy BAZ megyét (meg esetleg Hevest, SzSzB-t, Jászt) le kellene választani az országról. Hőbörögjenek csak magukban, csináljanak kommunista vagy fasiszta diktatúrát Vona vezetésével, megnézném, hogyan boldogulnak egyedül, Budapest pénze nélkül. Sok idióta, cigányozó borsodi és egyéb északkeleti barom nélkül sokkal kellemesebb lenne ez az ország. Hagyjanak békén a hülyeségükkel. Ők azt hiszik, hogy a cigányokkal kapcsolatos hisztijük a világ legnagyobb problémája. Az ország többi része ezt nem érzi. Hagyjanak békén, ne tukmálják ránk a hülyeségüket.
2010. júl. 16. 01:49
18/27 anonim válasza:
Csak azért nem szeretem a cigányokat, mert a legnagyobb hányaduk neveletlen és erőszakos, valamint erősen bűnöző hajlamúak. Egyedül csicskák, és csak akkor van nagy pofájuk, ha bevillantanak vagy 30 rokont a semmiből. Nem értem, hogy ekkora barbárokat (attól a kevés kivételtől eltekintve) mi a frásznak tartunk el?
Egyébként meg azért nem tesz senki semmit, mert itt csak szeretgetni lehet őket, még akkor is amikor a sokadik nyugdíjast verik halálra.
2010. júl. 16. 09:38
19/27 anonim válasza:
"Ezt az állandó bunkó cigányozást olvasva itt a gyk-n erősödik a meggyőződésem, hogy BAZ megyét (meg esetleg Hevest, SzSzB-t, Jászt) le kellene választani az országról. Hőbörögjenek csak magukban, csináljanak kommunista vagy fasiszta diktatúrát Vona vezetésével, megnézném, hogyan boldogulnak egyedül, Budapest pénze nélkül. Sok idióta, cigányozó borsodi és egyéb északkeleti barom nélkül sokkal kellemesebb lenne ez az ország. Hagyjanak békén a hülyeségükkel. Ők azt hiszik, hogy a cigányokkal kapcsolatos hisztijük a világ legnagyobb problémája. Az ország többi része ezt nem érzi. Hagyjanak békén, ne tukmálják ránk a hülyeségüket."
Te se láttál még élőben cigányt, te barom.
2010. júl. 16. 09:50
20/27 anonim válasza:
01:49-es, te azt hiszed, hogy a BKV lopásai, a 4-es metró körüli cirkusz, az autópálya építés stb. csak azoknak a pénzéből megy, aki a közvetlen szomszédságában lakik?? Ez ugyanaz a kategória. Nem válogatják ki, hogy kinek az adójából fizessék a melyik országrész költségeit. Ilyen alapon, akkor titeket is leválaszthatnánk, aztán ne egyétek a szántóföldeken megtermelt kaját. Nem semmi hozzáállás, hallod. A másik az, hogy ha egy kicsit kimozdulnál a Rózsadombról, akkor látnád, hogy ott is van gond a cigányokkal, ugyanúgy, mint máshol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!