Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valójában Orbán Viktor miniszt...

Valójában Orbán Viktor miniszterelnök úr adta az utolsó 100 milliót a beteg kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Azt hallottam Mészáros Lőrinc vagyona tulajdonképpen az övé. Csak így rossz helyre kerül az emberek elismerése, ez nem igazságos.
2019. szept. 27. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Pénztárosnak egy forintja sincs, amit a vagyonának neveznek az a köztörvényesen ellopott adónk.

Tehát az adózók fizették ki.

Fú nem bírom így kora reggel a troll kérdéseket.

2019. szept. 27. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

az adófizetők adták

Amugy meg sem lepődnék ha a fidesz kereste volna fel a kisfiú családját hogy kezdjenek gyűjtésbe, mert meg lesz a pénz rá....

Jó alkalom kampány idején az ingyen reklám a fidesznek(mert ne feledjük, ezeka pénzek az adófizetőktől származik, nem Mészáros Lölő kemény munkájának...)

2019. szept. 27. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Sőt, valójában Orbán Viktor miniszterelnök úr a beteg kisfiú
2019. szept. 27. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Orbán Viktor miniszterelnök úr"

Neked Őfelsége I. Viktor az Orbán házból, A Stadionok és Kerítések Építője, Uniós Pénzek Igazságos Elosztója. Csak hogy tudd a helyed egyszerű polgár.

2019. szept. 27. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Lölő->Viktor pénze pedig az adófizetők ellopott adóforintjai, szóval tulajdonképpen én fizettem.
2019. szept. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!