Mi lesz az ellnzékel akkor mit fog mondani, ha majd beindul a szaporodás?
"Minek zárnák be a korházakat? Neked elment az eszed? Hova rakjak majd az embereket?"
Mivel én majdnem megdögöltem egy ilyen bóvli vidéki kórházban, szerintem egész nyugodtan be lehetne zárni mindet! Képzetlen fika arab orvosok, alkoholista ápolók, szar unott nővérek. A gempát lesi mindenki, szolgáltatás nincs. Vigyék orbánt egy gyöngyösi vagy bármelyik kórházba agyműtétre, de még gyomor is elég, többet nem öltöget nyelvet ez tuti....Be kell zárni ezt a sok szart
Tudjuk kérdezőcske, mindenki hazudik, mindenki! Nektek, kormányidióta gyülevésznek van csak igazatok.
Amit nem tudsz megcáfolni, mert nem is lehet, rásütöd, hogy hazuKság [sic], és gyorsan kihátrálsz a vitából :D kormányidiótáéknál ezt nevezik érvelésnek újabban?
Ekkora egy bugris kóklert, mint a kérdező, Istenem :DDDDDDDD viccnek is gyenge, nemhogy trollnak.
"Ti minden korházba majdnem meghaltok:D jó van na ez egy kefekvés előtti vicnek jóvot"
Majd mikor a szüleidet teszik el láb alól akkor is legyél ilyen vicces fijú. Majd könnyes szemmel gondolj a sok szép stadionra, mikozbe anyukádat két alkesz gyömöszöli a hullazsákba.
Voltál te, kisfiam, maximum háziorvosi rendelőbe rubeólával, nem kórházban...
Majd ha pubertálsz, aztán felnősz, és a befizetett TB-dért semmit se fogsz kapni, jusson eszedbe, hogy valahol valakik nagyokat kacagnak rajtad.
"Nektek minden alul van finanszírozva"
A folyamatos adósság újra termelődést akkor minek nevezed a kórházaknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!