Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz az ellnzékel akkor...

Mi lesz az ellnzékel akkor mit fog mondani, ha majd beindul a szaporodás?

Figyelt kérdés
Bizony akkor már nem fog kelleni a hoszabb munkaidő, tulóra, ukránok. Be vezetik a rövidebbunkaidőt rővidebb tulórát, hogy legyen hely a növekő munkaerőpiacnak. Több termelés, több ember = nagyobb bérek. Majd akkor a tulóra visszahozása, és a hosszabitott munkahét mellett fognak tüntetni, mint anno vasárnapi zarvatartás ellen? Meg azért hogy túlnépesedés van, vagy hogy pont elég ember van? Mert inkább legyen tul épesedés, nagyobb bérek, nagyobb igények, rövidebb munkahét, tulóra mint demográfiai válság!

2019. szept. 23. 20:13
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
58-as vákaszolóm egy éló 168 óra vagy Index kéz a kézben. Fáradt vagyok minden hazugságra külön külön valaszokni. Én ekköszönök holnap még jövök. Joécykát!
2019. szept. 23. 22:44
 42/58 anonim ***** válasza:

"Minek zárnák be a korházakat? Neked elment az eszed? Hova rakjak majd az embereket?"

Mivel én majdnem megdögöltem egy ilyen bóvli vidéki kórházban, szerintem egész nyugodtan be lehetne zárni mindet! Képzetlen fika arab orvosok, alkoholista ápolók, szar unott nővérek. A gempát lesi mindenki, szolgáltatás nincs. Vigyék orbánt egy gyöngyösi vagy bármelyik kórházba agyműtétre, de még gyomor is elég, többet nem öltöget nyelvet ez tuti....Be kell zárni ezt a sok szart

2019. szept. 23. 22:48
 43/58 A kérdező kommentje:
Ti minden korházba majdnem meghaltok:D jó van na ez egy kefekvés előtti vicnek jóvot
2019. szept. 23. 22:49
 44/58 anonim ***** válasza:
100%

Tudjuk kérdezőcske, mindenki hazudik, mindenki! Nektek, kormányidióta gyülevésznek van csak igazatok.

Amit nem tudsz megcáfolni, mert nem is lehet, rásütöd, hogy hazuKság [sic], és gyorsan kihátrálsz a vitából :D kormányidiótáéknál ezt nevezik érvelésnek újabban?

Ekkora egy bugris kóklert, mint a kérdező, Istenem :DDDDDDDD viccnek is gyenge, nemhogy trollnak.

2019. szept. 23. 22:50
 45/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ti minden korházba majdnem meghaltok:D jó van na ez egy kefekvés előtti vicnek jóvot"

Majd mikor a szüleidet teszik el láb alól akkor is legyél ilyen vicces fijú. Majd könnyes szemmel gondolj a sok szép stadionra, mikozbe anyukádat két alkesz gyömöszöli a hullazsákba.

2019. szept. 23. 22:55
 46/58 A kérdező kommentje:
Voltak már ott és én is. Nem oanaszkodtam eddig mások által egyetlen kebóflizott korhazra se. Lehet én hibám pedig igényesnek neveznek :(
2019. szept. 23. 22:57
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

Voltál te, kisfiam, maximum háziorvosi rendelőbe rubeólával, nem kórházban...

Majd ha pubertálsz, aztán felnősz, és a befizetett TB-dért semmit se fogsz kapni, jusson eszedbe, hogy valahol valakik nagyokat kacagnak rajtad.

2019. szept. 23. 22:58
 48/58 A kérdező kommentje:
Jóvan na idex, 168 óra
2019. szept. 23. 22:59
 49/58 anonim ***** válasza:
85%

"Nektek minden alul van finanszírozva"

A folyamatos adósság újra termelődést akkor minek nevezed a kórházaknál?

2019. szept. 23. 22:59
 50/58 A kérdező kommentje:
Hmm lássuk csk kinek is a hibája, hát nem azoké akik anno eladósították? Nem vartak tkvább leváltották a kkrhazak vezetőit most nem lesz eladósítva. Más nem én meg te adód banya nem baj megéri. Fideszen nem mulik kifizeti egészbe
2019. szept. 23. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!