A balliberálisok miért ciganyofóbok?
Ugye állandóan azzal jönnek, hogy Orbán cigány, mintha ez valami negatív dolog lenne, meg hogy a CSOK és a többi támogatás csak a cigányokat szaporítja, megint mintha ez valami baj lenne.
Egy humanizmuson és antirasszizmuson alapuló politikai oldalnak miért vannak ciganyofób nézetei?
Érdekes kérdés, kár, hogy mire ki lesz fejtve a téma rendesen addigra töröltetni fogják azok, akik úgy érzik hogy róluk szól a kérdés és emiatt sértve érzik magukat.
Én se szeretem Orbánt és észrevettem hogy baloldali emberek is viccelődnek Orbán származásával kapcsolatban, nem csak a jobbikosok.
"Ugye..."
Amikor úgy keződik az "érved", hogy "ugye", nem úgy, hogy "a lent található források alapján", onnan 100%-ban lehet tudni, hogy a levegőből húzol elő rágalmakat, hogy megpróbáljál lejáratni egy csoportot, mert egyszerűen gyűlölöd őket.
"állandóan azzal jönnek, hogy Orbán cigány"
Tényleg? Mutasd azokat az állandó példákat.
Jaj, mintha nem látnánk a cigányozást, legalább ne játszanátok a hülyét.
Inkább kussoljatok!
Eleve hol kapnak cigányok csokot vagy babavárót? Direkt azért lett úgy kidolgozva ahogy,hogy a cigányok és az alsóosztyályhoz tartozó magyarok ne tudják igenybevenni.
A babavarónál a teljes 10 millahoz kell egy 8-10éves munkaviszony. Havi minimum nettó 500 bevetel a ferj feleségé összesítve. Saját ingatlan és minimum 5 milla szamlás megtakarítás.
Ha ezek nincsenek még a leglazabb bank sem fogja megállapítani a megfelelő hitelképesseget. Cigányok meg hogyan tudnának már ennek megfelelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!