A balliberálisok miért ciganyofóbok?
Ugye állandóan azzal jönnek, hogy Orbán cigány, mintha ez valami negatív dolog lenne, meg hogy a CSOK és a többi támogatás csak a cigányokat szaporítja, megint mintha ez valami baj lenne.
Egy humanizmuson és antirasszizmuson alapuló politikai oldalnak miért vannak ciganyofób nézetei?
10-eskének:
tet ves szemét tolvaj, a Hortobágyon 500 ft-ért idős embereket gyilkoló, az utcán mindenkivel kötekedő a börébe nem férő te veket mióta kell Támogatni és szolidaritást vállalni velük?
8-as.Tőled ezt már annyiszor olvastam és akkora bődületes baromság,hogy őrület.Te sem olvastad a feltételeket,látom,csak hasraütésszerűen írod a számokat.
De továbbmegyek.Nem csak hogy olvastam,hanem a környezetemben látom,hogy olyanok is megkapták a maximumot,akikről még én sem gondoltam.Épp hogy megfeleltek a kritériumoknak és nem is lesznek jó adósok.Persze,van olyan bank,amelyik komolyabban veszi,például eléggé jogellenesen a K&H bank csak lakáscélra adja a szabadfelhasználású babavárót,de vannak bankok akik rá sem kérdeznek még statisztikailag sem,hogy hová költöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!