Mi lesz az ellnzékel akkor mit fog mondani, ha majd beindul
a szaporodás?
Figyelt kérdés
Bizony akkor már nem fog kelleni a hoszabb munkaidő, tulóra, ukránok. Be vezetik a rövidebbunkaidőt rővidebb tulórát, hogy legyen hely a növekő munkaerőpiacnak. Több termelés, több ember = nagyobb bérek. Majd akkor a tulóra visszahozása, és a hosszabitott munkahét mellett fognak tüntetni, mint anno vasárnapi zarvatartás ellen? Meg azért hogy túlnépesedés van, vagy hogy pont elég ember van? Mert inkább legyen tul épesedés, nagyobb bérek, nagyobb igények, rövidebb munkahét, tulóra mint demográfiai válság!
Ki ilyeszteget olyan marhasággal, hogy kevesebb bérek lesznek? Ki fogja megtermelni a béreket? Akkor lesznek kevesebb bérek ha tönkre megy az ország meg nem is lesz miből kifizetni a nyugdíjakat! Ha több ember van, akkor sokkal jobban fejlödik az ország, és kevesebb munkáért is több pénzt lehet kapni. A gyerkeket pedig pont elég hely lesz hova rakni, a ki üresedett iskolákba. Ha nem tünt vilna fel alig születnek gyerekek. Az kellene, hogy a munkaerőpiac kövesse a piac, a gyárak és a cégek bővülését. Ha így folytatjuk, olyan sebet ejtünk a népességbe, a szaporodásba hogy kihalunk!
2019. szept. 23. 21:31
12/58 anonim válasza:
,, Ha nem tünt vilna fel alig születnek gyerekek"
Az elszegényedett részeken nem születik annyi. Németországban egyre több magyar gyerek születik.
2019. szept. 23. 21:38
13/58 A kérdező kommentje:
"Az elszegényedett részeken nem születik annyi. Németországban egyre több magyar gyerek születik".
Ez honnan szedted? Németországban nem hogy nem szüketik elég magyar, hanem elég német se születik. Ha meg így állnánk, szerintetek így állunk, akkor miért probléma, hogy a kormány megkisérli itt tartani a családokat, és haza csábitani őket. Pár ezren már szültek a kormány sikeres politikaja miatt, meg is kapták a pénzt! Mennek és veszik a családi autókat.
2019. szept. 23. 21:43
14/58 anonim válasza:
Nekem nem probléma, hogy a kormány próbálja hazacsábítani a családokat az idétlen és hatástalan "gyere haza Mikkamakka" kampányaival. A gond egyrészt az, hogy az én adómból is megy, másrészt pedig, aki kimenekült külföldre, vélhetően nem viccből tette. Esze ágában se lesz hazajönni a mélynyomorba, közli a kormánnyal, hogy eztneked, és továbbra is marad kint.
2019. szept. 23. 21:48
15/58 A kérdező kommentje:
Jajj csak ne a te adódból. Az ne zavarjon, hogy kehet ha fiatal vagy az ő adóikból lesz neked nyugdíjad, és nagyobb fizetésed rövidebb munkaideje is miattuk lehet a magysr társadalomnak. És nem halunk ki, fent maradunk, nem veszünk el. De csak a te adód ne bántsák.
2019. szept. 23. 21:50
16/58 anonim válasza:
Akkor lefordítóm neked a legalapabb szintre: a magyarok inkább kiköltöznek külföldre, ahol nem a megélhetésük miatt vállalnak gyereket, hanem gyereket akarnak vállalni.
2019. szept. 23. 21:50
17/58 anonim válasza:
Kérdezőcském, aki adót fizet, az teljes joggal akarja megszabni, mire költsék az adóját. Akkor is, ha ez neked nem tetszik, és vernyákolsz.
Ha pedig az állam mindenre költi az adót, csak arra nem, amire kéne, nem kell nagyokat álmélkodni, hogy egyre kevesebben adóznak.
2019. szept. 23. 21:52
18/58 A kérdező kommentje:
Nem is a megélhetés miatt vállalnak gyereket. Az a pár ezer nem itt vállalt volna gyerket, ha nem lenne jó fizetése, amiből birja fizetni addig a hitelt. És ha je adj isten elválnak a lamatokat is
2019. szept. 23. 21:53
19/58 A kérdező kommentje:
"Kérdezőcském, aki adót fizet, az teljes joggal akarja megszabni, mire költsék az adóját. Akkor is, ha ez neked nem tetszik, és vernyákolsz.
Ha pedig az állam mindenre költi az adót, csak arra nem, amire kéne, nem kell nagyokat álmélkodni, hogy egyre kevesebben adóznak."
Szerintem pedig épp hogy jó dologra költik a magyar adófizetők pénzét, még pedig arra hogy legyenek a jövőben is magyarok, magysr adófizetők, és nyugdíjak. Dehát legyen a kimenő generációnak is nyugdíja, ne kárusuljon meg, ne legyen kevesebb pénze, mint a mostaniaknak. Az hogy neked nem fontos a magysrság fennmaradása, népirtó akarsz lenni nem az én reszortom!
2019. szept. 23. 21:56
20/58 anonim válasza:
Én 500 ezer alatt nem tékozolom el a villanyszerelői tudásom, ezért vagyok svájcban, a házam meg ki van adva albérletbe debrecenben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!