Miért mindig másokra hárítják a felelősséget?
Rég leesett itt mindenkinek, hogy mit akartál mondani...
Ezért is nem vesz már senki komolyan, bocs de ez az igazság!
Ha egyszer valaki lebukik, nem érdemes magyarázkodnia.
Írj ki egy másik kérdést pár nap múlva, és kevésbé legyél benne ennyire fideszzombi. Akkor többünket meg tudsz kajáltatni, sok sikert!
Azért nem "támadom" amit írsz, mert nem érdemes. Bárki, aki valóban élt és dolgozott 2010 előtt az el tudja neked mondani, hogy nem igaz, amiket írsz. Hozzáteszem én reagáltam több állításodra pl. beírtad a hülyeséget, hogy "agyurcsányakamindentelnéztek" külön írom, hogy nem, akkor már nem is vagyok vitaképes.
Hozzáteszem mások sem tolongtak itt téged "vitaképesen" megvitázni, azért mert elég egyértelmű, hogy ez trollkodás vagy ha nem is, akkor egy dühödt fideszfan büfögése. Ezért nincsenek "vitaképes" válaszolóid.
De már írtam fogadd meg a tanácsaimat, tanulj, dolgozz még a stílusodon és egy nap jó gyakoris fideszes lehet belőled. De az, hogy egyik törzsfideszes sem sietett a segítségedre, pedig vannak négyen-öten, az elég árulkodó, hogy ez szerintük is kínos erőlködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!