Miért mondják hogy a nyugdíjasok szavazatát meg lehet venni a rezsiutalvánnyal? És nem semmi összefüggést nem látok
Itt vannak a szüleim. Nyugdíjasok. Utálják a fideszt mint a szart. Ezzel együtt a rezsiutalványt átveszik, nagyon köszönik, és majd elmennek szavazni és úgyis úgy szavaznak ahogy akarnak.
A fideszre biztos nem. És tök mindegy mit kapnak a kormánytól kaphatnának tízmilliós kocsit is azt is átvennék köszönnék és aztán nem a fideszre szavaznának.
Ezért nem értem miért lehetne bárkit is megvenni a szaros utalvánnyal? Aki a fideszre szavaz utalvány nélkül is arra szavaz aki meg nem , annak százezreket is adhatnak akkor se szavaz rájuk.
". Az ellenzékiek is."
ÉS ENGEM mikor akar végre valaki megvenni??? Itt vagyok eladó vagyok!! Nekem hogyhogy senki se ajánl semmit??
Itt vagyok a szavazatom annak adom aki akár 5 ft-ot is ad nekem-de még 5 ft-ot se ad nekem senki!!
Hogy van ez? Engem ki akar megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!