Miért mondják hogy a nyugdíjasok szavazatát meg lehet venni a rezsiutalvánnyal? És nem semmi összefüggést nem látok
Itt vannak a szüleim. Nyugdíjasok. Utálják a fideszt mint a szart. Ezzel együtt a rezsiutalványt átveszik, nagyon köszönik, és majd elmennek szavazni és úgyis úgy szavaznak ahogy akarnak.
A fideszre biztos nem. És tök mindegy mit kapnak a kormánytól kaphatnának tízmilliós kocsit is azt is átvennék köszönnék és aztán nem a fideszre szavaznának.
Ezért nem értem miért lehetne bárkit is megvenni a szaros utalvánnyal? Aki a fideszre szavaz utalvány nélkül is arra szavaz aki meg nem , annak százezreket is adhatnak akkor se szavaz rájuk.
Abba egyetértek hogy az ellenzék egy része béna, de nem az egész. Jellemzően a nagyobbak ilyenek.
De van alapja a kérdésnek mivel a nyugdíjasok vannak legnagyobb arányban akik szavaznak és rájuk is szavaznak. Ez azért van szerintem mert megunták az eddigi instabil kormányzást amit előtte műveltek, most azt látják hogy van valami növekedés, csak nekem az a bajom hogy egyre inkább kipusztitják a társadalomból a tehetségeket, és a társadalom fejlődését akadályozzák.
Ellenzék is töketlen banda, de ettől a Fidesz még ugyan úgy egy korrupt hazaáruló csürhe marad. Persze nem lehet mindenkit meggyőzni, de a statisztikák szerint elég a harmadát, hogy összejöjjön a kétharmad.
Amúgy nézzük másképp, ha ennyire támogatott a Fidesz, akkor miért szorul rá, hogy lefizesse a választókat? Egyáltalán miért csak a választások alatt jut eszükbe, hogy párezres könyöradományokat osztogasson?
"ahogy van egyszerűen megvehető réteg is,"
Nem értem ha marika néni átveszi az utalványt miért oda húzná az ikszet. Ha eleve oda akarta oda fogja, ha nem akarta utalvánnyal együtt se fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!