Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz kereszténysége...

A Fidesz kereszténysége mennyire megalapozott?

Figyelt kérdés
Ők valóban keresztények, csak eltévesztették a célt, vagy a kereszténységre hivatkozás a kormány propagandájának a része?
2019. szept. 18. 20:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Magyarország az egyik leggyengébb aránnyal bír keresztények számát illetően a keresztény országok közt. Szóval a válasz szerintem egyértelmű.
2019. szept. 18. 20:10
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Sima propaganda.

De legjobban a migránsos kamun keresztül van felépítve.

Első körben a migránsok voltak a robbantók meg a nemi erőszakolók.

A második körben a migránsok elveszik a munkánkat.

Ami meg most megy 3. Kör,hogy meg kell tőlük védeni a keresztény kultúrát.

Sima pózerkedés amit csinálnak az állhír migráns témára felépítve. De mivel szisztematikusan be van mérve és ki van próbálva hogy a migráns riogató para működik,addig tolni fogják. Akkor is ha ez az ügy 16ban lezárult és 19 van.

2019. szept. 18. 20:12
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

orbán azért kereszténykedik hogy magához édesgesse a vallásos szavazókat.

orbán tettei között nagyon ritkán lehet őszinteséget felfedezni.

2019. szept. 18. 20:15
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Soha nem voltak keresztények.
2019. szept. 18. 20:15
 5/19 anonim ***** válasza:
2%
Jó keresztények csak a libsik meg a prolik lehetnek.
2019. szept. 18. 20:46
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Szerinted akik olyanokat szólogatnak be, hogy "térdre csuhások", azok mennyire keresztények? Szerintem semennyire. Egyszerűen most a szavazatokat szeretnék maximalizálni ezzel az álkeresztény attitűddel.
2019. szept. 18. 20:52
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Jó ez a "térdre..." szöveg régen hangzott el, közel 20 éve, de szerintem is, ma sem gondolja máshogy ...
2019. szept. 18. 21:13
 8/19 anonim ***** válasza:
8%

Mégis mit akarsz egy ilyen irányított kérdéssel?

A Fidesz nem kifejezetten keresztény párt. A KDNP a keresztény párt.

De a Fideszben is vannak keresztények, és mint mindenütt a keresztények, különböző szinteken-okokon-minőségben élik meg a kereszténységüket.

Semmi köze ehhez a kormány "propagandájának", akármit is értesz -ha egyáltalán- ezalatt.

2019. szept. 18. 21:14
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Már a "Ne lopj" parancsnál megbuktak, szóval alakoskodás az egész.
2019. szept. 18. 21:22
 10/19 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon egyszerű, amíg a közembernek a vallás reményt ad, addig a hatalomnak fegyvert. Nem akarok senki megsérteni, tényleg, ne vegyétek zokon, de én azt látom, hogy ez egy "butítási folyamat". Természetesen vannak tanult keresztények/más vallásúak. Itt viszont az van/lehet, hogy már gyerekkorban elterelik az emberek figyelmét. Tehát nem a logikus gondolkodásra tanítják őket (meg is nehezítik ezt), hanem az egyszerű hitre. Lerombolják a tudást és kicserélik egy vallásra. Önmagában az, hogy a vallásosságra tanítják az embereket, nem is lenne gond, itt az a probléma, hogy közben az oktatást leamortizálják, illetve a tudományos ágazatokat is. Erre volt is példa, nem is olyan régen. Megnehezítik a továbbtanulást is, ami valahol jogos, de nem ezzel a módszerrel kéne, csak sokkal egyszerűbb ellehetetleníteni a felső tanulmányokat, mint megfizetni a szakmunkákat rendesen. Itt nyilván nem arról van szó, hogy többet keressenek, mint egy diplomás, csupán arról, hogy abban a szakmában, ami nekik tetszik el tudjanak helyezkedni, kényelmesen éljenek. Bár itt most keményen az oktatásra kanyarodtam, de ez is a része ennek a keresztényes esetnek. Igazából tényleg szó van arról is, hogy csábítja az embereket valahol, ahogyan előttem is írták. De szerintem nagyon összetett a dolog, szálak kötődnek szálakkal és mocsok módon ki van ez alakítva, szóval leginkább csak találgathatunk. Viszont csak arra gondolj, hogy mielőtt nem állt össze a Fidesz a Jézus Párttal, addig se híre se hamva nem volt az ő nagy kereszténységüknek.
2019. szept. 18. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!