Az elmebetegség semmit nem von le egy politikus államférfiúi nagyságából.
2017. szept. 23. 14:48
3/12 anonim válasza:
Vàd. Feljelentèst èrő, alaptalan vàdalkodàs.
2017. szept. 23. 15:00
4/12 anonim válasza:
Azért némi belemagyarázás is van itt. Ha volt már rajtad öltöny, akkor tudhatnád. Baromi rosszul néz ki, főleg kövér embernél, ha begombolva ül le. Így ezt már megszokásból teszi. Még a mellette lévők is folyamatosan gombolják ki-be leülésnél. (csak nem mindenki skizofrén, de mit tudhatom)
Viszont, az ilyen kényszercselekmény, inkább már a megfelelési kényszerből fakad. Gyakran jön elő olyan embernél, akik mindig a kamerák előtt tengenek.
Amúgy, ha először látnám, csupán annyit mondanék, hogy ideges. De mire is, és miért mindig?
2017. szept. 23. 15:05
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem beteg. Egyszerűen ideges, lámpalázas.
2017. szept. 23. 15:09
6/12 anonim válasza:
Nem az a legnagyobb baj, hogy skizofrén, hanem, hogy narkolepsziás!
2017. szept. 23. 21:26
7/12 anonim válasza:
Narkolepszia alvási zavar. De ez miért is lenne probléma?
2017. szept. 24. 09:16
8/12 anonim válasza:
Hogyha ideges, izgulós alkat a kamerák és a nagy tömeg előtt, akkor egyáltalán minek politizál már lassan 30 éve?
Itt valami másnak is lennie kell ebben a dologban! Vagy akkor miért nem lett teszem azt egyszerű parlamenti képviselő, ha már annyira politizálni akar?
2017. szept. 24. 10:55
9/12 anonim válasza:
Az is egyértelmű, hogy a szájnyalogatásai is az izgulás miatt vannak, mert gondoltom gyakran kiszárad a szája, de ez is azt támasztja alá, amiket fentebb írtam, az előző hozzászólásban, hogy ideges a kamerák meg a nagy nyilvánosság előtt.
2017. szept. 24. 10:59
10/12 anonim válasza:
"gondolom gyakran kiszárad a szája" - így akartam írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!