Azt hallottam hogy a Momentum az Európai Parlamentben azt akarná hogy Magyarország bírságot fizessen a be nem fogadott menekültek ellen. Ez igaz?
Igaz a hír.
De az elgondolás már vagy 3-5 éves, a EB ötletelése volt.
Ők már rájöttek, hogy jogilag ennek semmi alapja nincs.
Pedig nagyobb erővel nyomták, mint FGY😀
Nem igazán sikerült elolvasni, meg értelmezni, amit ír.
Azt mondta, ha más fogadja be, adjunk nekik pénzt, mert ez a terhet leveszik a vállunkról.
200 ezer migráns van betelepítve itthonra a Fidesz által.
Azért szólok, nem lett feltalálva semmilyen spanyolviasz. Ez eddig is így működött. EU most is támogatja a Fidesz által önként betelepítetteket, sőt a határvédelmi intézkedéseit is százmilliókkal. Ha már felhoztátok, kvóta során (ahol a magyar államnak a saját jogrendszere alapján kellett volna elbírálni a menedékkérelmeket, nem csak idetelepítettek volna bárkit), szintén az EU által lett volna támogatva. Migráció kiindulási helyben történő kezelése (ami valódi megoldás, nem csak a probléma másfelé terelése) sincs ingyen.
Lehet sokaknak újdonság, de ez a pénz nem a fán nő. Közvetve most is fizetjük, aztán a migrációs nyomástól függően valamennyi visszajön.
Pár ezer migráns betelepítése piszlicsáré? Igen, az!
Mi nem piszlicsáré? Az 1 millió cigány az országban, akikkel a kedves nemzetiségi társuk Orbán semmit nem csinál.
Nem piszlicsáré az, hogy lassan a fél ország külföldön van. Még 5 év és eljutok oda, hogy a baráti körömből én vagyok az utolsó hülye, aki még nem ment ki nyugatra.
Nem piszlicsáré, hogy az ingatlanárak már ott vannak, hogy az a hely ahová a seggemet le tudom tenni, már lassan egy éves átlagbérbe kerül.
Nem piszlicsáré, hogy a forint rekordokat döntöget az értéktelenségével.
Nem piszlicsáré, hogy az infláció megint nevetséges szintre ugrott... mármint a bevallott...
Nem piszlicsáré, hogy 150 milliókért használhatatlan tűzoltóautókat gyártanak Orbán haverjai és talicskázzák ki a pénzt az országból.
Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!