Mi a racionális magyarázat arra, hogy az emberek többsége miért a Puzsér-Berki-Thürmer trióval foglalkozik az esélyes közös ellenzéki főpolgármester jelölt helyett?
Berkit a Fidesz indította Puzsér ellen szerintem, hogy lehúzza a szintjére... Celeb-celeb. Pedig rohadtul nem ugyanaz a szint a két ember.
Puzsér meg most azzal próbálkozik ellen támadásként, hogy ezt nem elkerűlni próbálja, hanem belemegy és kihozza belőle a legjobbat.
Amúgy én messze nem értek mindenben egyet Puzsérral, de aki aktívan követi, az tudja hogy mindenféle kommenteket elolvas, valószínüleg ezt az oldakt is nézi.
És én már tapasztaltam, hogy az után posztolt valamit, hogy már azt itt néhány "puzsérista" a körvonalaiban mefogalmazta.
Hajdúról csak annyit, hogy jelenleg egykori közönségének csak 10%-át éri el...
"Berkit a Fidesz indította Puzsér ellen szerintem, hogy lehúzza a szintjére... Celeb-celeb. Pedig rohadtul nem ugyanaz a szint a két ember."
Attól, hogy nem ugyanaz emberileg és intellektuálisan a két ember, a celebségük jellege nagyon hasonló, ráadásul mindkettőjük elsősorban a hírverés miatt indult.
A válasz nagyon egyszerű: Puzsér tud értelmes dolgokat mondani. Karácsonynak pedig jól láthatóan nincs egy saját gondolata sem. Ő csak arról beszél, hogy Tarlós nem akar vele vitázni, azt viszont nem veri nagy dobra, hogy egy ilyen vitába Zuglóról nem lehetne beszélni.
Berkiről és Thürmerről alig hallani.
Karácsony személyéből következtette ki esetleg, bár majd Ő megmondja...
De érdekes módon, az előválasztási "vitákon" sem hangzott el semmi, egyszer sem Zúglóról...
24:
Ez a vitán nem lehetne Zuglóról beszélni egy nagyon buta mém, nagyjából a Sorosos, migránsos konteók szintjén van, a magukat és a kedvencüket baromi okosnak tartó Puzsér rajongók meg csont nélkül elhiszik és terjesztik. Gondolkozz már, szerinted ha lenne ilyen megegyezés, mi tudná garantálni, hogy bármelyik vitapartner ne kezdjen Zuglóról beszélni, kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!