Mi a racionális magyarázat arra, hogy az emberek többsége miért a Puzsér-Berki-Thürmer trióval foglalkozik az esélyes közös ellenzéki főpolgármester jelölt helyett?
Voltak összejövetelek, ezt nem tagadom...
De értsd meg, hogy az nem vita volt! A vita definíciója nem ez! Nem ütköztek vélemények,jóformán a kedves jelölt-jelöltek egymáshoz sem szóltak...
Borzasztó nagy igénytelenkedés volt az egész, de sajnos az ATV által elhülyített nyugdíjasok egy részének ez kell.
Én meg Puzsért nem hallottam még vitatkozni, csak kinyilatkoztatni bármely témában, hiszen ő mindenhez is ért.
Egyébként gyakorlatilag az összes feltétel megvalósult abból, amit Puzsér feltételnek szabott. Minden körzetben van közös kerületi polgármester jelölt, lehetett online szavazni az előválasztáson. Azon rinyált utólag, hogy túl bonyolult, miközben nem volt javaslata arra, hogy hogyan lehetne egyszerűbb módon szavatolni, hogy ne legyenek többes szavazatok.
Megjegyzem én magam sem Karácsonyra szavaztam az előválasztason, de elfogadtam, hogy ő nyerte, ezért a választason rá szavazok. Puzsérra is szavaznék, ha ő nyerte volna. Így viszont kidobott szavazat lenne rá szavazni, hiszen talán szerez 5%-ot.
A centrista politika meg egy jó nagy hazugság. Semmi centrista nincsen benne, bizonyos dolgokban szélsőségesebb az összes nagy pártnál. Csak ügyes marketing, hogy oda pozícionálja magát középre, és építő kritika helyett mindent csak fröcsögve fikáz.
Ennek a vudeónak a második felében pont rólatok beszél:
Lehet, hogy Te nem hallottál volna Hajdúról, de a TV2-n több mint 1 millióan nézték a vergődését...
Puzsérnak köszönhető, hogy már sokkal kevesebben nézik.
Nyílván, ha több accountról pontozol le...
Amúgy nem túlzottan érdekel, na meg ez még úgy is változik majd.
De én nem törődök ilyen hülyeségekkel.
Nem az alapján formálom a véleményem, hogy mennyi pozitív pontot, vagy likeot kapok...
17:
"Puzsérnak köszönhető, hogy már sokkal kevesebben nézik."
Legalábbis Puzsér ezt állítja magáról (a rajo;gói meg mindent gondolkodás nélkül átvesznek, lassan elég vitatkoznom az egyik puzsérista ismerősömmel, és tudom mit posztolt Puzsér) Holott valójában épp népszerűsítette, ugyanis a celebeknek az a jó, ha foglalkoznak velük. Simán jó nekik, amikor mindenki szidja őket, de egy részük nézi. És az, hogy én nem vagyok fogékony rájuk, nem jelenti azt, hogy nincs olyan, hogy a fikázótól hall róla először, és kezdi el nézni.
Egy példa, feleségem főnöke szereti fikázni a "trendi" dolgokat. Egyszer ebédeltek a munkatársakkal, és fikázta a kókusztejet, hogy az mekkora egy divat, és hogy jajj ez milyen szörnyű. Egy héten belül az összes kolléga megkóstolta, feleségemnek meg is ízlett, azóta időnként issza. Szóval nagyjából így működnek a rossz reklámok.
Berkivel most is Puzsér aki foglalkozik. Holott alapból semmi jelentősége nincs annak, hogy indul, azt az 1%-ot, amit megkap, nem Puzsértól viszi el, de valószínűleg nem is Karácsonytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!