Szerintetek Tarlós normális, idegbeteg, vagy ez a megafonos akciója már a kezdeti ideg-összomlás jele?
Még egy kérdés:
Így jobban tetszik a kérdés az előzőt töröltető számára?
Tarlós egy higgadt úriember.
Hétköznapi ember a helyében nyakon borította volna azt a Csitát.
Tarlós úriember módjára reagált.
Taródi féle idiótákkal másként nem lehet bánni.
#7 Mi van, zavar hogy más is itt van és helyre teszi a hazugságaidat? Olvastam korábbi kérdéseknél, ismételgeted újra ugyanazokat a hazugságokat, mintha nem cáfoltuk volna már meg ezerszer.
Hát bizony, így jártál! nem csak te járhatsz ide hazudni hanem azok is akik megcáfolnak téged.
Kérdező
Tarlós a lehető legvisszafogottabban kezelte azt a helyzetet. Az emberek 90%-a már alaposan orrba verte volna azt aki így provokálja a másikat.
Aztán meg szalad telekürtölni a világot hogy jajbántottak. Aztán kiderül hogy a sztori meg valahogy mindig így indul, hogy "úgy kezdődött hogy visszaütött..."
#1-nek:
Tudod mi a jó jel?
Hogy már az előző feltevéskor sem kaptam értelmes választ csak a szokásos fideszes hőzöngést.
Bárkit aki vitába szállt, lenyomtam.
Végső elkeseredésében valamelyik elvtársad (esetleg te magad) töröltette a kérdést.
Én sem vagyok hülye, tehát a következő kiírásnál már beraktam a "normális" opciót is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!