Kb. hány százalékot veszített Tarlós emiatt a szégyenletes megafonos önlejáratás miatt?
Eddig azt gondoltam hogy ez a Tarlós egy normális felnőtt ember, de már látom hogy egy csecsemő szintjén van agyilag. Nagyot csalódtam ebben az emberben.
nem is szavazok ilyen elmebajosra, inkáb Karácsony gergő mint ez a fideszes agyhalott.
Tarlósnak nem szabadott volna elindulnia a választáson Orbán bábjaként
Minek kell egy lassan 80 éves embernek egy gerinctelen hernyót csínálnia magából?
Miért kell ez neki?
Inkább unokázna, és élvezné a gazdagok édes életét.
Egyébként egyre ideggyengébb tarlós.
Nem bírja már ő sem, nem is értem miért csínálja a vén majom
Ez a Tarlós is egy vén bohóc lett.
Mivé vált ez az ember?
A fidesz öl butít és nyomorbadönt.
Azért érdekes hogy Tarlóst ezért minden szinten elítélitek, pár hónapja meg Nagy Blankát itt védték aki sokkal trágárabban nyilatkozott.
Ha valaki nem tudja mit jelent a kettős mérce akkor jöjjön fel a gyakorira mert itt aztán mást nem lát az ember csak elvakult idiótákat jobbról balra csak azokat (akinek nem ingje ne vegye magára) jöhetnek a lepontozások és a jelentgetések
Milyen aranyos irányított kérdés.
Szerintem mínusz 25%-ot veszített, azaz 25%-ot nyert.
Végre valaki nem hagyta magát, hanem visszaszólt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!