Fideszesek! Mit szóltok ahhoz, hogy Tarlós és Karácsony fej fej mellett haladnak?
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 20:00
3/12 anonim válasza:
Kiráj. Így elég nekik 1 golyó a fejbe.
4/12 anonim válasza:
Csak Soros közvélemény kutatásai szerint egyformán népszerűek, igazából Tarlós toronymagasan vezet.
5/12 anonim válasza:
Még a végén a nagymellényes Tarlós pofára esik.
orbán megy Grázba Kari Geri meg a városházára. :)))
6/12 anonim válasza:
ha jól emlékszem mszp-s mondta - de ettől még megszívlelendő: nem közvélemény kutatást kell nyerni hanem a választásokat!
Mikor és ki állította azt hogy fej-fej mellett haladnak?
Te vagy az aki más hasonló hülyeségeket is csak bekamuzik egy kérdésben aztán nem reagál amikor kérdezik hogy honnan van?
7/12 anonim válasza:
Nekem DK-sként az a véleményem, hogy ez kamu. :)
8/12 anonim válasza:
Nekem DK-sként az a véleményem, hogy a Gyúúrcsány vezet! Feri, gyere, segíteni kell!
9/12 anonim válasza:
Karácsonynak esélye sincs, már el van játszva a dolog és nyugi.
10/12 anonim válasza:
Én úgy tudom Tarlós vezet 5%-kal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!