A Fidesz miért nem áll ki Tarlós mellett?
Ez csak futógondolat, de lehet, hogy a választások miatt. A metró felújítása rengeteg kellemetlenséget okozhat az utasoknak, ami akár még a szavazatokon is meglátszódhat (pár százezer max., de ez is szélsőséges becslés). Szóval, egyelőre meghagyják ezt a lehetőséget későbbre, mikor már nem lesz tétje, sőt kampányként felhasználhatják a főpolgármester jelöltjük mellett.
De lehet szimplán csak gazdasági okai vannak és per pillanat nincs erre keret.
"Ez csak futógondolat, de lehet, hogy a választások miatt. A metró felújítása rengeteg kellemetlenséget okozhat az utasoknak, ami akár még a szavazatokon is meglátszódhat (pár százezer max., de ez is szélsőséges becslés)."
Ez éppen amellett szólna, hogy most rendezzék le, hogy az így okozott kellemetlenségeket a választás hajrájában egy kiadós rezsicsökkentéssel vagy migránsozással feledtetni tudják. Szerintem az első közelebb járt a válaszhoz, de én inkább azt mondanám, hogy a Fidesz hatalmi belharcairól van szó, és Tarlós most éppen nem áll jól ezekben a belharcokban, inkább a felcsúti klikk érvényesül. Azt nem tudom, hogy Tarlós helyzete mennyire súlyos - azaz hogy műbalhé az egész, vagy tényleg ki fogják túrni Budapest vezetéséből - de ez majd elválik.
Elvileg az a probléma, hogy nem tudnak megegyezni, hogy ebből az üzletből ki járjon jól, azaz ki intézze a pótlóbuszokat. Valamint a "kijelölt" állomásfelújító cég ajánlata annyira nevetséges volt, hogy Tarlós visszautasította.
Tarlóssal az a bajuk, hogy nem marad csendben, és várja ki, mire midnent elrendeznek a feje fölött, hanem a médiában sürgeti és szól be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!