Mi lessz ha 25% os lessz jövőre, vagy 2012 ben a munkanélküliség?
Figyelt kérdés
Már most is van 20%, csak kozmetikázzák! " inaktívok"2010. júl. 14. 21:41
2/24 A kérdező kommentje:
A vak is azt mondta!
2010. júl. 14. 21:46
3/24 anonim válasza:
Szerintem kiráj lészen. Én már évekre előre berendezkedtem hogy segélyekből éljek meg. :)
4/24 A kérdező kommentje:
Nem sok választásunk lehet, hisz mire kiszolgáljuk az IMF et az EU t és minden élőt ezen a világon aki csak parancsol nekünk. Ha a középréteget nyomja Orbán és a tönni le van ejtve, lehet hogy még 30% is lessz!
2010. júl. 14. 21:51
5/24 anonim válasza:
A lesz egy sz. És ne fossál. Valami lesz.
6/24 A kérdező kommentje:
Jahh!
A 3. VH után is lehet valami.
És ne fossak? Valahogy az elmúlt 20 év nem valami gerinc egyenesító hatást gyakorolt a magyarra, és azt optimizmus sem kerít a hatalmába. Nem beszélve arról hogy nagyon rossz érzéseim vannak a Fidesszel kapcsolatban, hiszen már eddig sem azt csinálták amit ígfértek, és a társadalom alsó 50% át ki akarják írtani.
2010. júl. 14. 22:07
7/24 anonim válasza:
Belegondolni is rossz mi lesz ha nem lépnek valamit.Így is alig van aktív dolgozó,és egyre kevesebb lesz,mert a cigány nem dolgozik(tisztelet a kivételnek) a magyarok pedig fogynak,és sok fiatal lelép külföldre.Nem lesz ez így szép jövő.
8/24 anonim válasza:
Ja és egyre több a nyugdíjas is.
10/24 anonim válasza:
Nem a fidesz akarja kiírtani a népet, ezt az mszp már elintézte. Pusztul a férgese, az biztos. De erről a nép tehet, aki 8 évig "szerette" az mszp-t. Ne egy hónap alatt akarjál már eredményt a kormány munkájából! A komcsik 8 évig rombolhattak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!