Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy van ez hogy neten mindenk...

Hogy van ez hogy neten mindenki szidja orbánt meg a fifeszt?

Figyelt kérdés

Itt gyk-n is folyatosan bár ez egy elég pici weboldal, de bekövettem az indexet origot 4 - et, és az a vicc hogy még az origós híreknél is több száz hsz-keresztül köpködik a fideszt,ugyanez 8-on disqus hsz-elők, és 90%-ban csak ezt lehet látni még a propaganda weblapokon is.

Hol az a 2/3os többség? Lehet hogy az m1-et nézik? 2

2019. szept. 15. 12:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21%

Mert egyszerűbb a neten név/arc nélkül szidni a Fideszt/Orbánt, meg sírni-ríni, hogy itt minden szar, mint cselekedni.

Előre leszögezném, hogy nem vagyok Fideszes, de ha tényleg több millió embernek nem tetszik, amit a Fidesz művel az országgal már 2010 óta, akkor cselekedni kéne már! Mondjuk pár ezren lerohanni a parlamentet, amikor bent vannak a képviselők, kirángatni Orbánt, meg a többit, aztán fölhúzni mindet az első lámpavasra!

2019. szept. 15. 17:42
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

#16 !

Szerveztek akkoriban a Nyugati környékére is útlezárásos autós tüntetést. De érdeklődés hiányában elmaradt.

Egy ember is ki tud tenni naponta 5-6 fake kormányellenes kérdést. 4-5 profillal pedig simán azt a látszatot lehet keltni, hogy tömegek utálják a kormányt. Csak az vicces, hogy a kormánypárti hozzászólások a megírásuk után 10-20%-ra lepontozódnak, aztán felmegy 50% közelébe. Ebből elég egyértelműen látni, hogy a kiíró azonnal több profillal lepontozza, aztán amikor jönnek a többiek, akkor beáll középre.

2019. szept. 15. 18:18
 23/28 anonim ***** válasza:
64%

22 es. A gyakori védelmi rendszere miatt nem lehetséges több felhasználóról értékelni, mert az IP cím alapján nem engedi még egyszer, legyen akárhány felhasználód. Ugyanakkor az általad leírt tendenciát én pont fordítva vettem észre. A fideszt védő kommentek egyre jobban mennek le százalékban. Persze ez attól függ, hogy a kérdés kiknek kelti fel az érdeklődését jobban. Nem mindenki nyitja meg a kérdést a gyakorin, csak mert az kint van. Ha mondjuk egy kérdés az ellenzéknek érdektelen módon van feltéve, vagy nem az ellenzéknek szól, akkor nem ők lesznek túlsúlyban.

Ugyanakkor én a leírt jelenséget a való életben tapasztalom. Nem találkoztam még olyannal, aki szemtől szembe vállalta volna, hogy fideszes. Általában ha szóba jön a politika az emberek 70% - ával a kormány kritikával illetésére végződik a társalgás, egyetértésben. Vidéken is járok. Ez egy olyan jelenség, amit az emberek egy része már észre vett, valahogy nem találkozni fideszesekkel az utcán. Úgyhogy szerintem az általad leírt dolgok fordítva igazak. Ezért gyanús, hogy a fideszesek egy jó része alkalmi szavazó.

2019. szept. 15. 20:18
 24/28 anonim ***** válasza:
57%
Könnyebb másokat hibáztatni, ahelyett hogy rendbetedd az életed. Aki sikertelen, az frusztrált, ideges. Gyakran osztja az észt neten
2019. szept. 15. 20:28
 25/28 anonim ***** válasza:
52%

# 23!

Az IP címes védelmet nagyon könnyen ki lehet kerülni.

2019. szept. 15. 20:46
 26/28 anonim ***** válasza:
25. Aki egy politikai témában fanatikus nem hiszem, hogy ilyennel törődik.
2019. szept. 15. 21:16
 27/28 A kérdező kommentje:

Elég hülyén írtam le a kérdést, de szerintem lehet értelmezni. Itt most nem az a lényeg hogy a gykn-n a fidesztrollok felpontozzák magukat, nincs is annyi eszük hogy felrakjanak egy vpn-t.

Itt a többi platform lett volna a lényeg, fb, disqus stb.

Gyk politika rovatot ugyanaz a 20-30 ember használja már évek óta, gyakorlatilag egymásnak írogatják a kérdéseket meg a válaszokat.

"aki frusztrált panaszkodik" Fb-n profillal írnak és nem azért idegesek.

Közmunkásokat megint megvették kilóra, választás előtt kaptak 54 ezret, újabb alja réteg szavazók. Youtube-on ha meg nézed a videókat a falusi cigányok csak a fideszt ismerik. Ez már azonnal egy milliós szavazó tábor.

2019. szept. 16. 08:59
 28/28 anonim ***** válasza:
Értelmes ember nem gyalázkodik neten.
2019. szept. 17. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!