Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy van ez hogy neten mindenk...

Hogy van ez hogy neten mindenki szidja orbánt meg a fifeszt?

Figyelt kérdés

Itt gyk-n is folyatosan bár ez egy elég pici weboldal, de bekövettem az indexet origot 4 - et, és az a vicc hogy még az origós híreknél is több száz hsz-keresztül köpködik a fideszt,ugyanez 8-on disqus hsz-elők, és 90%-ban csak ezt lehet látni még a propaganda weblapokon is.

Hol az a 2/3os többség? Lehet hogy az m1-et nézik? 2

2019. szept. 15. 12:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%

49% szavazott a fideszre, tudni olyan szó szerinti disznóólról ahova 300 ukrán "határon túli Magyar" volt bejelentve és szavazhatott.

Ez nem egyedi eset.

a 2/3 66,66666....% a fidesz 49% ot ért el úgy hogy az ásszal kicsináltatta az akkori legerősebb pártot, nem hagyta őket megszólalni stb

66,6% - 49% = 17,6% ot a saját maga által létrehozott hasukra ütés szerű elven jóváírtak maguknak és reklámozzák az ország többsége rájuk szavazott.

A jobbik nem hibátlan de nem mondott hülyeséget mikor azt mondta majd milliónyian szavaztak.... a lábukkal és emigráltak külföldre.

Mindjárt megjelenik valami félbites fidesz propagandista és előadja a Lengyelektől is emigráltak.....

Bocsi de a Lengyeleket mindenki letojja viszont kínos hogy 10-15 éve a románok jöttek ide vendégmunkásnak most meg mi megyünk a románokhoz mert 2x es a bérezés mint a helyi munkahelyeken a határon.

2019. szept. 15. 13:30
 12/28 A kérdező kommentje:
2019. szept. 15. 13:32
 13/28 A kérdező kommentje:

Vagyis ez egy régebbi hír de a lényeg ugyanaz:

Szó szerint szétgyalázzák, 1-2 hsz-elő lelőné, és én nem látok fideszes kommentelőt.

2019. szept. 15. 13:36
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Az Origón biztos sok fideszellenes komment van.
2019. szept. 15. 13:37
 15/28 anonim ***** válasza:
97%
Én meg azt nem értem sosem, hogy ha egyesek szerint alig 1 millióan fideszesek csak és a többi mind ellenzéki, akkor a tüntetéseken miért néhány ezren vagyunk kint.
2019. szept. 15. 13:39
 16/28 anonim ***** válasza:
63%

"tüntetéseken miért néhány ezren vagyunk kint."

NA te tuti az m1 en élsz, rabszolga törvény elleni tüntetésen drón felvétel fél belvárost ellepték a tüntetők.

M1 híradó kis mellékutcából pár embert filmeztek éés ment a propaganda szöveg 10-15 en jöttek el a tüntetésre.

Pont az egyoldalú média miatt lehet még hatalmon a fűrer

2019. szept. 15. 13:56
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

Ne legyél már ennyire naiv. A rabszolgatörvény ellen voltunk kint max. 15 ezren. Ez szerinted akkora dobás egy 10 milliós országnál, 2 milliós fővárossal? Ez lófax, hogy finoman szóljak.

Tavaly a választás után voltunk kint 100 ezren, akkor kellett volna valami rendes balhét csinálni, de a nyomorult szervezők mindig hazazavarják az embereket este 8-kor, mert fellőtték a pizsicsillagot és holnap reggel kakaót kell inni. Így az életben nem lesznek eltakarítva a fasiszták.

2019. szept. 15. 14:17
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

Mert már mindenkinek tele van a pucája - vele!

2/3 pedig sohasem volt a fidesznek. De hát nálunk a 30% is kétharmadnak számít!

2019. szept. 15. 15:13
 19/28 anonim ***** válasza:
70%

"Mert a fidesz szavazóbázisa nagyrészt tanulatlan közmunkásokból, cigányokból, küldölfiekből és kisnyugdíjasokból áll akiknek ha van is internetük, legfeljebb arra képesek hogy orbán oldalára beírják caps lock-al hogy "KÖSZÖNYŰK ORBÁN VIKTOR MINISZTER ELNÖK ÚR SZEMŰNK KŐNYES". A nem fidesz fanok meg legtöbbször használják az internetet ezért tájékozottabbak, nem csak az M1 meg az origo jót el hozzájuk."

Nem egészen. A fidesz szavazóbázisa főleg populistákból áll, azaz többnyire átlag alatti életszínvonalú melós emberekből, akik azt várják, hogy egy kormány elvegyen az elittől és azt odaadja nekik.

Ezért nevezik a Fideszéhez hasonló kormányokat populistának, mert az ilyen szavazókra építenek.

A szavazóik kisebb része pedig azokból az elég jó életszínvonalon élőkből áll, akiknek igazán kedvez a kormány.

"Hogy van ez hogy neten mindenki szidja orbánt meg a fifeszt?"

Ez nincs így. Sok kormánypárti hang is van. Ezek is jelen vannak az interneten és amíg az emberek egy része kritizálja a kormányt, ezek ugyanolyan hangosan dicsérik. A barátnős kisarkított példánál maradva, most az a helyzet, hogy akiknek nincs, azok azért hangosak, akiknek van, azok meg azért hangosak. Itt a gyakorin nagyjából kiegyenlített a számuk.

2019. szept. 15. 15:42
 20/28 A kérdező kommentje:
Hülyeség, nincs egyensúly, régóta olvasom már én tudom. Ez meg szintén butaság hogy "nekem minden jól megy, a többi meg dögöljön hagy panaszkodjon csak."
2019. szept. 15. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!