Igaz amit a fideszes sajtó mondd, hogy egyedül Gyurcsányéknak van kemény szerepe az ellenzéki oldalon, és mögöttük csak másodhegedűs lehet mindenki?
Van valóságalapja ennek a kijelentésnek.
Össze kell fogni az ellenzéknek és egységesen Dobrev Klárát kel indítani miniszterelnök jelöltnek majd.
Szerintem ez esetben lenne esélye a győzelemre.
Garantálom hogy jobb miniszterelnök lenne mint ez a törpe.
A fagyi vissza fog nyalni nekik.
A DK támogatottsága folyamatosan növekszik, jelenleg gyorsuló ütemben. Az ingyen-reklám mindig jól jön! :D
Gyurcsány, Orbánt fedezi, Orbán meg, Gyurcsányt.
Így kerek a világ!
Az ország pedig lassan rámegy!! De sebaj emberek, az öt kiló krumpli jól jön megint!!!!
#3, #4-nek:
Sajnos te is egyike vagy azoknak, akik nem ismerik az ÖSSZEFOGÁS szó jelentését.
Nincs jobb, és bal oldali szavazó. Van fideszes Orbán-hívő, és van ellenzéki. Ha nem így gondolkozol, akkor megosztod az ellenzéket és megint Orbán nyer.
Ilyen qrva egyszerű.
"Sajnos te is egyike vagy azoknak, akik nem ismerik az ÖSSZEFOGÁS szó jelentését.
Nincs jobb, és bal oldali szavazó. Van fideszes Orbán-hívő, és van ellenzéki. Ha nem így gondolkozol, akkor megosztod az ellenzéket és megint Orbán nyer."
Igazad van abban, hogy most már csak fideszes Orbán-hívő és ellenzéki van. Korábban volt egy harmadik lehetőség, a jobbközép néppárti Jobbik, ami Gyurcsányt is elszámoltatta volna, nem csak Orbánt. És most mit csinálnak? Gyurcsányt szolgálják, mint egy 6 százalékos törpe párt, mert egyedül már olyan gyengék, hogy jobban járnak ha valami pozíciót kiharcolnak Gyurcsánytól, mintha egyedül indulnának.
#6, #7-nek:
Erről az egész "Jobbik" dologról nekem meg van a saját, igen cifra elképzelésem!
Mivel szerintem Orbán folyamatosan manipulálja bizonyos választások eredményeit, így amondó vagyok hogy a Jobbik úgy, abban a formában és méretben ahogyan azt te ismerted, SOHA NEM IS LÉTEZETT!
Nekem mint DK-snak örömködni kellene azon hogy a Jobbik mennyire meggyengült, a DK pedig hogy megerősödött, igaz?
Viszont a józan paraszti ész azt mondatja velem, hogy a választási eredmények ilyen rövid időn belül, ilyen szélsőséges módon NEM TOLÓDHATNAK EL!
A Jobbik a 2018-as választásokhoz képest az EU parlamenti választásokra 13,16%-ot zuhant, a DK pedig 10,88%-ot emelkedett?
Százalékban kifejezve a Jobbiknak jelenleg 496%-ot kellene erősödni ahhoz hogy az eredeti értékre visszaálljon, a DK pedig 80.77%-ot erősödött. Egy év alatt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!