Fideszesek, egyetértetek Orbán Viktorral, hogy a szabadság nyugatról jön, és nem kell engedni, hogy az oroszok visszamásszanak az ablakon?
2019. szept. 14. 19:31
1/20 anonim válasza:
Jött már trianon világválság illetve giga multik hitelek szabadság még nem jött.
2/20 A kérdező kommentje:
Te most akkor fideszes vagy, de nem értesz egyet Orbán Viktorral?
2019. szept. 14. 19:35
3/20 anonim válasza:
Én egy önálló entitás vagyok aki gondolkozik.
4/20 anonim válasza:
A Fidesz minden tagja tudathasadt, olyan vélemények kerülnek elő, hogy fideszes legyen a talpán aki nem süllyed el, hogy ezt a hazug bandát tudja támogatni. Bár ezeknek nincs szégyenük, teljesen olyanok mint a pártjuk.
5/20 anonim válasza:
Mindennel egyet értek amit Dr. Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr mond!
6/20 anonim válasza:
A mihàly lemaradt te fa sz. Utolsó
7/20 anonim válasza:
Ez 2007 -es kormány ellenes megnyilvánulása volt.
Most éljen Csernobil (Paks) 2.
8/20 anonim válasza:
1 es.
Ilyet én is tudok írni. Mi jött Keletről? Mongolok, Törökök, Pestis, Szovjetek, Cigányok. Látod?
9/20 anonim válasza:
Bocs de nincs Szovjetunió ha nincs kommunizmus ami nyugatról jött. A törökök nem foglalnak el ha nyugat segít. A mongolokat se segítettek megállítani.
10/20 anonim válasza:
Mert ugye ha tetszik ha nem a kommunizmus egy nyugati eszme. Lenin is nyugati pénzen lett egy diktátor. Illetve nyugati pénzen gyilkoltatták meg a cári családot ez bizony nyugat műve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!