Csak én tartom szánalmasnak a diktatúrázást? Mi a véleményetek?
Szinte mindenhol (YouTube, Facebook, Gyakori kérdések.hu,Instagram stb.)jelen vannak azok az emberek,akik előszeretettel diktatúráznak. Elhiszem,hogy egyeseknek nem tetszik a Fidesz-KDNP,de Magyarországon jelenleg nincs diktatúra.
Nem értem,hogy hogy találhatták ki egyes emberek azt,hogy ma Magyarországon diktatúra van. Hisz,ha tényleg ez lenne,akkor ki sem lehetne pl.: írni a YouTube-ra,azt hogy "ma itt diktatúra van".
Nektek mi a véleményetek?
"Én azt tartom szánalmasnak, hogy még mindig létezik olyan életforma, ami a csútiéknak ad igazat, őket védi"
Én mist senkit se védek. Most pártoktól függetlenül beszéljünk.
"Úgy látszik, te megfellebbezhetetlenül ismered a diktatúra jellemzőit."
Én legalább tudom,hogy egyáltalán mit jelent.
"Ja mert a diktatúra ott kezdődik h nem írhatod ki youtubera h diktara van. Ti teljesen hülyék vagytok?"
Nem azt mondtam,hogy ott kezdődik,hülye gyerek. Egyébként ezt a "Ti teljesen hülyék vagytok?" azoknak böfögd oda,akik a mindenhol azt hangoztják ,hogy itt mekkora diktatúra,elnyomás stb. van.
"Nyilván nincs diktatúra de a nagykönyvbe lévő demokráciától is igen csak messze áll."
Igazad van. Nyilván világhírű demokrácia sincs,de azt sem lehet mondani,hogy diktatúra van.
"A diktatúrának is vannak ám fokozatai, és évről-évre az egyre keményebb fokozat felé tartunk."
Én úgy érzem,hogy JELENLEG nincs diktatúra. Aztán lehet,hogy 2030-ba már az lesz,ki tudjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!